2777
2789

شوهرم چند ماه پیش بدون اطلاع من لبتابشو به کسی میخواسته قرض یده تمام عکسای ۵ سال گذشته ازدواج و تولد بچمونو ریخته رو یه فلش الان چند ماه میگذره لب تابم مدتیه پس دادن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عکسای چند سال بچه هام تولد وجشن و....هنه رو گوشیم یکدفعه پرید😭کسی راه حلی داره بگه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

حیف 😞😞😞

منم روز عقدم تو محضر کلی عکس فیلم گرفتن دوربین شوهرم برده بود بریزه رو فلش زود فلشو از تو کامپیوتر کشیده بود تمام عکسا پاک شد😭

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
زنگ زدم به یه مهندسی که میشناختم گفتم میتونی برام ریکاوری کنی گفت اره بعد دیدم شوهرم اومده با همون ل ...

دیگه دردش چیهههه خرابکاری کرده کتکم میزنه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...