2777
2789

چرا امروز خودکشیارو ریختین تو سایتا

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگن آویزون میمونه تازمان مرگ واقعیش بعدش حساب کتاب میکنن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یعنی جهنمی هم نمیشه درسته؟؟

من اینجوری شنیدم

ولی گناهش زیاده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من مذهبی نیستم ... ولی دور ازجون ببخشید طرف باید خیلی گاو باشه خودکشی کنه اصن تو منطق نیست

ببخشید ولی ادم وقتی دیگه راه پس وپیش نداشته باشه چکار کنه وقتی داره عذاب میکشه وراه حلی وجود نداره؟

از نظر قرآن والان حضور ذهن ندارم ،ولی میدونم خودکشی یعنی دخالت زیادی توی کار خدا،شاید خدا میخواد اون بندش بیشتر زنده بمونه وعمر کنه،پس نباید دخالتی کرد،قبلا هم ازمادربزرگم شنیدم کسی که خودکشی میکنه پشت جنازش نباید رفت کراهت داره چون مورد لعن خداوفرشتگان قرار میگیره ،این وخیلی قبول ندارم چون فقط خدا ازحساب کتاب واعمال بندهاش خبر نداره نه کسی دیگه

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
ببخشید ولی ادم وقتی دیگه راه پس وپیش نداشته باشه چکار کنه وقتی داره عذاب میکشه وراه حلی وجود نداره؟

ببخشید عشقم رو راست میگم

خیلی از جاها باید صبر کنی 

اگه نشد ساکت شی

راحت تر بگم دور ازجون خفه شی 

خفه 

من رها هستم و دلیلی برای قید و بند داشتن ندارم

من روایت شنیدم که میگفت کسیکه خودکشی کنه 40تا مومن هم براش شفاعت کنن قبول نمیشه!

نمیدونم حالا.ولی قتل نفس گناهه.تو قران اومده کسی کسیو به ناحق بکشه مرتکب گناه شده.انا سورش یادم نیس.

من همین یه دونه ام!