2777
2789
توافقی هم مگه وکیل میخاد  دونفر توافق میکنن جدا شن  چن جلسه مشاور دادگاه و تمام  م ...

زمان برام مهمه

اگه وکیل بگیرم جلسات مشاوره دیگه کنسل میشه

کارم زودتر  به نتیجه می رسه

اینجوری نمیدونم تا کی طول بکشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توافقی هم مگه وکیل میخاد  دونفر توافق میکنن جدا شن  چن جلسه مشاور دادگاه و تمام  م ...

توافقی این نیست 

وافقی وکالت در طلاق میدن زن بره کاراش کنه یه اشتباهی بشه و تو بند وکالت در طلاق قید بشه مثال زن حق حقوق و... بخشیده یا این وکالت برای ۴ سال لدیگه احرایی هست و امثال این موارد همشم به صورت بند هست که نمیدونی چی هست 

زمان برام مهمه اگه وکیل بگیرم جلسات مشاوره دیگه کنسل میشه کارم زودتر  به نتیجه می رسه اینجور ...

فک نکنم اخه من پرسیدم توافقی حتما مشاوره داره ها مطمعنم چن ماهم طول داره فک کنم س ماه 

وكيل نباشه تمام كارها رو خودتون بايد بريد انجام بديد اما باشه اون كارها رو انجام ميده و شما فقط جلس ...

جلسه مشاوره بهم دادن برای ۱۵ ماه دیگه 

ولی فقط یک جلسه اجبار هست میخوام تو همون جلسه تموم بشه و نوبت برای جلسه بعدی بهم نده

طلاق توافقى ربطى به وكالت طلاق نداره ابدا و لزوما نبايد براى طلاق توافقى وكالت طلاق داشت اما اقد ...

تا نامه وکالت در طلاق نده مگه میشه طلاق توافی انجام داد؟

اونوکه میری دادگاه سرتحش میاری هم  که ۱۰۰ سکه میدم و و کار انجام بدی طلاق توافقی نیست از نطر من  

این روندیه کهدباید طی بشه 

ن خوب ۴ تومن  من دوسال پیش حق طلاقم داشتم ی ماه  کمتر کارم طول کشید‌یک وخورده ای گرف  ...

آره ولی الان مثل اینکه سختگیری بیشتر میکنن برای طلاق

میشه راهنمایی کنی چیکار کنم زودتر تموم بشه

به شما چند جلسه وقت مشاوره دادن 

آره ولی الان مثل اینکه سختگیری بیشتر میکنن برای طلاق میشه راهنمایی کنی چیکار کنم زودتر تموم بشه به ...

من حق طلاق داشتم 

ی جلسه ک ایشونم نیومد ومهم نبود خیلی فرمالیته بود 

کمتر از ی ماه تموم شد 

میتونی حق طلاق بگیر توافقی سخته 

من حق طلاق داشتم  ی جلسه ک ایشونم نیومد ومهم نبود خیلی فرمالیته بود  کمتر از ی ماه تموم ...

حق طلاق رو بهم میده 

ولی از ی وکیل پرسیدم گفت اگه جلسه مشاوره رو میاد دیگه حق طلاق نمیخواد بگیری

چیکار کنم؟ 

لطفا کمک کن اگه اطلاعات داری

بله ميشه وقتى بخواى طلاق بگيرى يا طلاق بدى يك سرى مراحل داره كه بايد انجام بشه و هركدوم يك حد ...

میشه بگی من چیکار کنم؟ 

خواهش میکنم راهنمایی کن

برای ۱۵ ماه دیگه جلسه اول مشاوره بهزیستی نوبت دادن

چیکار کنم زودتر تموم بشه 

برم حق طلاق بگیرم