2777
2789
عنوان

کسی این خواب رو بلده تعبیر کنه

79 بازدید | 14 پست

خواب دیدم با دوستم داریم می دوییم بعد سر راهمون ی دیوار آجری بود باید رد میشدیم من میخواستم بپرم از رو دیوار پایین همین ک پام رو گذاشتم دیدم دیوار اگه بپرم ریزش میکنه خودم تعجب کردم ک این دیوار نو چرا میخواد خراب بشه دوستم گفت بپر همین ک پریدم خراب شد ولی من چیزیم نشد سالم ولی دوستم و یکی دیگه انگاری ک پریدن موندن زیرش .من هر چی گشتم دوستم  رو پیدا نکردم و تعجب اینجاس ک من دیگه اصلن اجر نمیدیدم ی خورده ظرف و آور بود و بعد ی آقا اومد گشت دوستتم پیدا شد سالم بود 

خدایا شکرت🙏

بچه ها برای اینکه جواب ازمایشای مامانم منفی بیاد ب امید خدا ندر صلوات گرفتم یااایت الکی یا زیارت عاشورا هرچی ک‌میتونید میشه بخونید و بگید بهم ک‌کدومو میخونید😭🙏

شاید نفس یکیی گرفت

التماستون میکنم سرنمازاتون دعا کنید😭🙏

یه صلوات مهمونم کنید💕

زیاد تو بهرش نرو هرخوابی تعبیر نداره یا تعبیر مهم نداره

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه پریدی که خیلی خوبه یه مرحله توزندگیت با موفقیت  طی میکنی مثل یه امتحانی قبول میشی منم یه بار همچنین خوابی دیدم واز ساختمانی به ساختمان دیگه  پریدم بعد یه جا که ازمون دادم قبول شدم 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
دیوار یا هر مانعی تو خواب نشانگر مشکلات پیش رو هست احتمالا تو آینده جفتتون به یک مشگل بخورید تو ویز ...

ممنون .من کلن این روزا فکرم خیلی مشغوله بابام مریضه و خودم ازش مراقبت میکنم و ناراحتم ک چرا خوب نمیشه شب و روز فکرم شده ک شفا میگیره یا ن 

خدایا شکرت🙏
ممنون .من کلن این روزا فکرم خیلی مشغوله بابام مریضه و خودم ازش مراقبت میکنم و ناراحتم ک چرا خوب نمیش ...

انشالله که شفا میگیره امیدت به خدا باشه و هر اتفاقی افتاد خدا رو فراموش نکن

اگه پریدی که خیلی خوبه یه مرحله توزندگیت با موفقیت  طی میکنی مثل یه امتحانی قبول میشی منم یه با ...

خدا از دهنت بشنوه منم این روزا ی خواسته ای دارم 

خدایا شکرت🙏
بچه ها برای اینکه جواب ازمایشای مامانم منفی بیاد ب امید خدا ندر صلوات گرفتم یااایت الکی یا زیارت عاش ...

من صدتا صلوات میدم براشون انشالله ک چیزی نیس

خدایا شکرت🙏