2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا امامزاده بیژن؟؟؟؟!!!! شوخی میکنی    

نه بخدا يه چيزايى شنيدم شاخ در اوردم حقيقتش ميرم بيرون فكر ميكنم همه مردا كثيفن فقط شوهرم بخاطر وسواس شديدش از اين كثافت كاريا نميكنه كلا بدبين شدم😑

اى جوووونم نگو كه دلم رفت از قضا وزن بچمم كمه يعنى لاغر ميشه😕

مهم اینه وزنش متناسب باشه فکرشو‌نکن اصلا. وقتی به دنیااومدبعد یکی دوماه کپلی میشه.. بچه های پنج شیش ماهه خیلی نمکی میشن 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

چ موجود دوتاییه این مرد خداااااا😑😑😑😑😑😑

ینی یه گونه هستا هزاررررر مدل ازش داریم 

حالا ما بدبخ زنا چی؟! نصف بیشترمون حتی ا ض ا هم نمیشیم و فقط ادا در میاریم  

وقتی میرم تو پربازدیدا یه دستم به تسبیحه یه دستم به گوشی 😑صلواتم ندم عذاب وجدان میگیریم حالا انگار مرگ و زندگی طرف بسته ب صلوات منه 😑😑 صلواتم بدم اینقدر تند میدم نرسیده به طرف بین راه محو میشه 😑😑 نکنین تورو ارواح جد مقدستون 😑😑 اومدیم دو کلوم غیبت کنیم نیومدیم مسجد که 😒😒😒😒😒😒😒
نه بخدا يه چيزايى شنيدم شاخ در اوردم حقيقتش ميرم بيرون فكر ميكنم همه مردا كثيفن فقط شوهرم بخاطر وسوا ...

آره منم از این چیزا زیاد شنیدم.دوستم میگفت شوهرم وسط رابطه علاقه داره لباسای منو پاره کنه😑میگفت چندتا لباسای خوبمو اون وسط جر داده گفتم همون موقع بزن تو گوشش بگو وحشی چته 😂

آره منم از این چیزا زیاد شنیدم.دوستم میگفت شوهرم وسط رابطه علاقه داره لباسای منو پاره کنه😑میگفت چند ...

نبايد بگى چته بايد بگى هو چِخِه چِخِه😂😂😂😂

يكى از نزديكانم بدنشون در حد كتك خوردن كبود ميكنن موندم رابطه دارن يا همو با چماق ميزنن😂😂

مغزم هنگ كرد خواهر چقدر پيچيدس🤦🏼‍♀️ مورد ديدم تو سايتا ميگن همسرمون ميگه تو دهنمون اد.را.ر كن🤢او ...

اه حالم بهم خورد  

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱