2777
2789
عنوان

سوره محمد

159 بازدید | 23 پست

سلام دوستان.21 تا سوره محمد هست برای حل مشکل یه نفر. میشه لطف کنین کمک کنین؟ اسمتونم بگین تا تو ختم قرآنی که میخوام بگیرم برای حاجت رواییتون دعا کنم😘🙏😍فرصتش تا 23 آذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۲مرتبه میخونم

ایشالا که مشکلشون حل بشه

لطفا برای منم دعا کنید خدا یه همتی بهم بده گوشی بازی رو بذارم کنار و بچسبم به درسم. چون استعدادشو دارم و آیندم واقعا به نتیجه کنکورم بستگی داره(بدون اغراق و توهمات بچه کنکوریا!!)

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
عزیزمی چشم حتما دعات میکنم موفق بشی😘🙏😍

ممنون عزیزم زنده باشی🙂😍🌹

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.