2777
2789
عنوان

کسی میتونه کمکم کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 47 پست
کرونااااس دیگه 😐 ازطرف من سلام برسون بهش بگو خودم حتمابایدبیام سراغت یا مث ادم میاییی میری تماااام ...

طول روز اصلا سالم سالم بودم فقط یهو تو خاب خفه شدم ی درصدم احتمال کرونانمیدم ن تبی ن هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طول روز اصلا سالم سالم بودم فقط یهو تو خاب خفه شدم ی درصدم احتمال کرونانمیدم ن تبی ن هیچی 

ایشالا ک مال غذای چربی چیزی ابلیمو بخور دهنتم ک بااب نمک 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
بختک افتاده روت...گلاب بزن ب پشت گوشت و روی بالشت یکمم بخور خوابت میبره

واقعاااا چراپوشت گوش؟

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
چون ک نیروهای ماورایی و منفی رو دور میکنه خصوصا اینکه گوش یکی از راه های ورودی جسمه    

😐😑😐😑 

😂😂

نخندگلاب بزن😐😑🤣 خواهر ب خدا برابختک نشنیده بودم گلاب جالب بود من هرشب ب پوستم میزنم 

نخندگلاب بزن😐😑🤣 خواهر ب خدا برابختک نشنیده بودم گلاب جالب بود من هرشب ب پوستم میزنم 

من یکم در مورد علوم عرفانی مطالعه میکنم ازونجا یاد گرفتم...خودمم همینکارو میکنم

فـارِغ زِ غـوغـاے جَـہـان
من یکم در مورد علوم عرفانی مطالعه میکنم ازونجا یاد گرفتم...خودمم همینکارو میکنم

خیلیم عالی ممنون منم یاد گرفتم 😊👻