2777
2789
عنوان

دوستم خیلی وقتم رو میگیره

231 بازدید | 5 پست

سلام دوستان، خلاصه بگم من یه دوستی دارم، از خیلی از جهات دختره خوبیه، اما انتظار داره هر روز جواب پیام هاشو بدم، راستش خیلی وقت ها هم فرصت آزاد دارم، اما دلم میخواد وقتمو واسه خودم بگذرونم تا اینکه مدام تو واتساپ در حال چت کردن و حرفای معمولی زدن باشم، انتظار داره از صبح تا شب از من خبر داشته باشه، یا خبر بگیرم ازش، به خود من باشه ترجیح میدم هفته‌ای یکبار حال همو بپرسیم

چند باری بهش گفتم من وقت نمیکنم اما میگه یه جواب دادن مگه چه قدر وقت میگیره

اگه یه مقدار فوضولیشو کم کنه دوست خوبیه برام، با معرفته، راز نگه داره، از بچگی همو میشناسیم، قابل اطمینانه، اما از طرفی کلا عقایدمون با هم فرق میکنه، به زور می‌خواد بگه تو هر زمینه‌ای عقایدش درسته و به من تحمیل کنه، به هر زبونی فکرشو کنید بهش گفتم عقایدمون جدا دوستیمون جدا ولی باز هم یهو تو یه مسائلی دخالت میکنه، بعد که من میگم من زندگیم اینجوریه میگه من خوب تورو می‌خوام🥴 

دلم نمی‌خواد بهش بی احترامی کنم بهش، دوستیمو می‌خوام در یه حد نرمال حفظ کنم باهاش، اما هرچی به زبون خوش میگم وقت ندارم، دستم بند بود، پیش شوهرم بودم، داشتم کار انجام میدادم، دوباره چند ساعت بعد می‌پرسه الان چیکار میکنی...

خودشم ازدواج کرده، بچه داره

شما تو چنین شراطی چیکار میکنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بنظرم از رو حرفات واقعا دوست داره ولی خب اون فوضولیش ذاتی دیگه ممکنه اصا دست خودش هم نباشه دوست داره همش از تو خبر داشته باشه 

بعد بنظرم دوس داره مث تو باشه اما چون نمیتونه میخواد تو رو شبیه خودش کنه 

بهتره اصا نت گوشیتم روشن نکنی بعد جوابش کم بدی یه مدت بگی کارام زیاد شده وضع خونه یکم شلوغ باید درستش کنم و اینا تا رابطتتون کمتر شه کمتر فضولی کنه ولی جوری هم رفتار نکن دلخور شه

ببین بنظرم از رو حرفات واقعا دوست داره ولی خب اون فوضولیش ذاتی دیگه ممکنه اصا دست خودش هم نباشه دوست ...

خودم هم به این فکر کردم یه مدت کلا اینترنتمو روشن نکنم، و یه خط دیگه بگیرم برای کارهای ضروریم، دلم می‌خواددبددن دلخوری مشکلمون حل بشه، چون دوستیم قدیمیه برام با ارزشه