2777
2789
عنوان

ادای ثروتمند ها کی میاد

568 بازدید | 101 پست

بیا باهم ادای ثروتمندهارو در بیاریم کی پایست

💐💐💐

امروز صبح از خواب بیدار شدم خدایا شکرت دیدبان تخت روبه حیاط سرسبز خونمون هست که حالا برگ هاشون زرد و نارنجی هستن و ریختن 

از داخل پنجره استخر رو میبینم که روی ابش پراز برگ های نارنجی و زرد شده 

روبه حمام اتاق میرم که اون هم پنجره دلبازی داری و یه وان با سنگ مرمری ناز داره که رنگش کرمیه 

یه دوش آب گرم با این منتظر بینظیر خیلی میچسبه 

دارم میرم سمت اتاق لباس ها 

یه اتاق به ۳در۴ که پراز لباس های رنگی و جذاب که امروز تیپ سفید مشکی میزنم 

لباسم رو که عوض کردم روبه خدا میکنم و ازش شکرگزاری میکنم بابت خونه زیبا و جذاب و زندگی عالی که دارم بعدش از اتاق میرم بیرون همسرمم پایین داره صبحونه میخوره یه سالن بزرگ‌به مساحت ۲۵۰ متر فقط سالن هست با دوست مبل شیک یه میز ناهارخوری بزرگ‌۲۴نفره و یه دست مبل راحتی کنار تلویزیون وایی خدای من شکرت بابت این زیبایی

سمت اشپزخونه بزرگ‌و دلباز میرم که صدیقه خانوم در حال اماده کردن چایی برای من بود 

با همسرم داشتم حرف میزدیم و میخندیدم خدایا شکرت بابت این زندگی لاکچری و زیبا 

💐💐💐💐

شماهم بیان

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

من الان سوار مازراتی ام دارم رانندگی میکنم😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎خیلی هم خوشگلم😎😎😎😎😎😎😎

من اگه میتونستم سردیتو تحمل کنم با یخچال رفیق میشدم،فدات بشم.😌.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان سوار مازراتی ام دارم رانندگی میکنم😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎خیلی ...

جوننن چه آهنگی داری گوش میدی

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
جوننن چه آهنگی داری گوش میدی

کاپوچینو مهراد جم😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎یا شاید زدم شلوار پلنگی،معلوم نیست ببینم چه حسی میاد

من اگه میتونستم سردیتو تحمل کنم با یخچال رفیق میشدم،فدات بشم.😌.
😂صدیقه خانم

😎

کاپوچینو مهراد جم😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎یا شاید زدم شلوار پلنگی،معلوم نیست ببینم چه ...

تو مازراتی شلوار پلنگی گوش میدی 😐

☁️🪐 Ты согреваешь мою душу

یعنی همه چی ی طرف

اون صدیقه خانوم بینوا که کنیز خونت شده منو کشته

راستشو بگو، کیه اون بینوا که تو خیالت کنیزیتو می کنه🤣🤣😆

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒