دوستان من میخام بینیمو عمل کنم خیلی میترسم میترسم ب هوش نیام اونقد گریه کردم..نگین خب نکن...چون خیلی دوست دارم پولشم دارم ولی مثل خر میترسم شوهرمم میترسه ولی راضیه ولی اونم میترسه ب هوش نیام توروخدت هرکی عمل کرده بگه چجوری ب هوش میام؟قربونتون بشم برام دعا کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
والله من عمل كردم سرما خوردگي درد داره ولي عمل بيني من درد نداشت ، خيلي راحت بود فقط مراقب هاي ...
بعد از رفتم اتاق عمل من ترسيدم گفتم اقا دكتر پشيمون شدم مي ترسم خداي به قدري دكترها و پرستارهاي خوب داريم موزيك خوب گذاشت شروع كرد به حرف زدن ديگه يادم نمياد كي بي هوش شدم كي به هوش امدم
من تا ده روز اب هويج وكرفس مي خوردم تا ورمش خوب بشه
تا سه روز اول غذا نرم و ميكس شده مي خوردم
بعد از ده روز من رفتم پاسمانش باز كرد ( چون به تعطيلات بود دكتر نبود ده روز طول كشيد ) دكتر چسب زد گفت هر روز ٦ باري با سرم شستشو بينت بشور و پماد داد داخل بيني تا سه ماه انجام دادم هر سه روز ي بار چسب بيني عوض مي كردم