2777
2789
عنوان

برای حاجتاتون

118 بازدید | 16 پست

بچه ها لطفا تو تایپیک قبلیم که گفتم براتون دعا میکنم 

من حاجتاتون رو دارم تودفترم مینویسم لطفا اسمتون رو بگین که قاطی نشه چون هرروز واستون دعا میکنم ازته قلبم....عزیزای دلم برای منم دعا کنین شوکا

برات ۱۴تا صلوات فرستادم عزیزم

فقط دعا کن سلامتیم برگرده تا بتونم باردار بشم و خدا فرزند سالم و صالح بهم بده 😭😭😭😭 خیلی دلم گرفته

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ظهور حاجت سلامتی وظهور اقا وسرورم.🙏

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق

اگر مولا ومنجی بیاد والله تو حکومت پر از عدل علویشون دنیا گلستان میشه

تو رو خدا راس حاجتاتون فقط فقط فقط سلامتی وظهور منجی مظلوم

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق