2777
2789
عنوان

کرم حجم دهنده سینه و ب ا س ن واقعیه؟

235 بازدید | 15 پست

کسی استفاده کرده؟تبلیغشو تو اینستا دیدم گفتم بگیرم

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

ن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

با اجازه اسی

خواهش میکنم میشه برام گزارش بزنید 🙏🙏🙏

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  میخوای نشونت بدم سایت درسته؟؟ میشه عکس گذاشت؟

یه میج پیداکردم پرازکامنتای راضی یافیلم گرفته تواداره پسته به من گفت کاملاگیاهی هستش وعلامت سیب سلامت داره افزایش وفرم دهی سیته ۵۴۸۰۰۰تومان تاره گفتس بدون عارضه وبرگشته ویک بازهم بایداستفاده کردوسوسه شدم بگیرم ولی گفتم مگه میشه

یخ‌میکنم‌اخع😂البتع سینهام‌خوبن قلمبه‌و سفت‌میخام ببشتر سفتو گرد بشن راه دیگه ای نیس

واسه من چون شیر دادم خیلی شل شده آب و ولرم کن ماساژ بده بعد یکم سرد کن فقط اون قسمت و ببر زیر آب