2777
2789
عنوان

🤐🤐😨😨روح

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 37 پست
اتفاقا میخواستم اینم بگم اصلا ترسناک نبود😅 یعنی انقدر خر بودم که فردا صبحش تا از خواب بیدار شدم هی ...

😂😂😍😍اره میگن حس معلق شدن رو هواست به نظرم منم جذاب  چون منم عاشق پرواز و آزادی اممم اما متاسفانه بسیار ترسو و بی جنبه ام. دیشب با خواهرم داشتیم مسئله هایی مثل همینو میخوندیم و نگاه میکردیم مثل شب اول قبر😔

شبا ساعت ۵ صبح خوابم میبره میترسم از خواب تازه بختک میشمم😭😭

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

سلام منم یه بار کلاس اول بودم سرم شکسته بود یه روز نرفتم مدرسه فرداش رفتم موقعی که داشتم وارد مدرسه میشدم یه دفعه دیدم رفتم بالا از بالا دارم خودمو میبینم بالای سر در مدرسه چند سال بعدش داییم ناگهانی فوت شد مامانم خبر رو خیلی بد موقعی که خوابیده بود اخبار گفت پرید بالا حالش بد شد بردیمش پیش روانپزشک منم قضیه خودمو گفتم گفت توهمی بیش نبوده  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بختک چیست؟

یه حالت اسپاسم عضلانی که صدا ها رو میشنوی به خیال خودت داری جیغ میزنی و تکون هم میخوری برای مطلع کردن بقیه اما یه چیز سیاه رنگ روی خودت میبینی که نفستو گرفته،  ب عبارتی میگن چند دقیقه  بیداری همه اعضا بجز مغز. 

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
یه حالت اسپاسم عضلانی که صدا ها رو میشنوی به خیال خودت داری جیغ میزنی و تکون هم میخوری برای مطلع کرد ...

واییی خسته شدم دیگه نمیخام بشم بنظرت راه حل چیه یه خواب بود که دیگه اونم ندارممم😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

واییی خسته شدم دیگه نمیخام بشم بنظرت راه حل چیه یه خواب بود که دیگه اونم ندارممم😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭

طاق باز نخواب لخت نخواب دستاتو به هم گره نزن روی سینه فکرت رو آزاد کن چند ساعت قبل خواب غذا نخور گرمای اتاق رو متوسط بزار 

یکم کمتر میشه حتما. 

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
طاق باز نخواب لخت نخواب دستاتو به هم گره نزن روی سینه فکرت رو آزاد کن چند ساعت قبل خواب غذا نخور گرم ...

👍👍اواخر خیلی وحشتناک میشممم پشت سر هم مثلا یه بار بختک میشم کاملا بیدار میشم بعد میخام پاشم اما خوابم میبره و همون لحظه دوباره بختک میشم احساس میکنم روحم حرکت میکنه و یکی میکشه روحمو تا پنجره اتقام یا تا سقف نمی بینم چیزی چون چشامو میبیندمم اما حس میکنم تا تو دلم و مغزم اسم خدا رو میبرم و ازش کمک میخام شدیدتر میشه اذیتششش😢😢😭😭😭😢😭😭

اره دنیای ما مادی هست ولی دنیای برزخی خیلی فرق داره و حتمن پدرتون آمادگیش نداشته و خیلی ترسیدن میشه ...

چیز زیادی ندیده ولی همه چیزو شکل نور می دیده حتی به من گفت حرفایی که در مورد عزراییل می زنن اشتباهه عزراییل هم یه نور کوچیکه یه دفعه میاد جون آدمو می گیره.

چیز زیادی ندیده ولی همه چیزو شکل نور می دیده حتی به من گفت حرفایی که در مورد عزراییل می زنن اشتباهه ...

😞😞خیلی سختع میفهممشون شرایط سختی دارن کمکشون کنید مشکلات روحی خیلی سختر از مشکلات جسمی ان😔😔