2777
2789
عنوان

سوختگی شدیدپای پسریک سال وهشت ماهم

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 24 پست
عزیزم یه چیزی هست اینجا بهش میگن کلگ، یعنی مغز بلدط آسیاب شده است، اونو کنی تو ماست خوب میشه اسهالش، ...

عزیزم قبلآ بهش دادم انگار واسه معدش سنگینه بالامیاره وقتی کلک میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم رفته بود عطاری گفته بودایناروداده دکترش یکشنبه هستش که ببرم پیشش تواین شرایط کرونامیترسم ببرمش ...

پودر او ار اس بگیر. واسه بچت هیچ وقت عطاری نرو.ناراحت نشو دوست خوبم اما به خرف پیرزن ها و خاله زنکهای اطرافیانم گوش نده ماست داغ کرده دیگه چیه. یه پماد خوب بگیر اگه پول داری یه نرم کننده مخصوص پای کودک مارک کیو وی بگیر اگه نداری فیروز بگیر دو شب حداقل طول میکشه اما پودر ا ار اس اسهالشو یروزه خیلی خوب میکنه مایعاتم زیاد بده اگه خیلی بیقراره سوزش بود چند قطره استامینوفن بده

روانشناسی کودک
دختر من اسهال  داشت تب و اینا نداشت خوب شد اما من ی دارو گیاهی ک مسهل بود  برا ایمنی بدنش ...

نمیدونم عزیزم اما اینو بدون بدترین و خطر ناک ترین سم های دنیا از گیاهان بدست میاد ما دوز داروهارو درست نمیدونیم هر عطار بی اطلاعاتی هم یه طریقه و یه مقدار خودشو میگه .و کلا جمع اوری و بسته بندی داروهای گیاهی با بدترین کیفیت تهیه میشه .ینی اکثرا الوده خودش کلی مشکلات داره. داروهای شیمیایی عوارض ناچیزه .‌رو میلیون ها ادم تست شده و طی سالها تحقیق با دوز مناسب تهیه شده و کاملا ایمن و پاکه. 

روانشناسی کودک

شربت آلومینیوم جی رو تکون بده وبریز روی پاش و بزار خشک بشه خنک هم میکنه توروخدا اینهمه جیزهلی الکی نده به بچه که بدتر اسهال بشه ببر دکتر با صابون گل سیتو یکی دوبار بشورش و پماد ریکاور بگیر از داروخونه خیلی عالیه بزن براش