2777
2789
عنوان

دختر 12 ساله ام گفت من عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4381 بازدید | 72 پست
یا خداااا بزن در دهانش  والا من همسن اون بودم عاشق سبد پلاستیکی خاله بازی بودم مخصوصا پارچ اب ...

خیلی خشنی

تیکر رسیدن به هدفمه...چیزی که سختره دوس داشتن خودمه تا نسبت به دوست داشتن یه نفر دیگه صادقانه بیاین چیزی رو که باید بپذیریم رو قبول کنیم معیارهایی که داری برای خودتم سختن حلقه ی ضخیم زندگیت هم یه بخشی از خودته و تو همونی هستی که باید باشی بیا خودمونو ببخشیم زندگی طولانی تر از اونیه که بخوایم به خودمون شانسی ندیم من توی این هزارتو به خودم اعتماد دارم تو به من نشون دادی که دلیلی دارم باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم... راهی که میریم... دلیلهای من هستند دیروز من... امروز من... فردای من...من یاد میگیرم چطور خودمو دوس داشته باشم بدون جا انداختن یه قسمت بدون جا انداختن یه نقطه ی همه چیز خودم من به تایید یکی نیاز داشتم حتی الان که دارم خودمو پیدا میکنم ولی دیگه نمیخوام بمیرم من کسیم که ناراحت بودم من کسی که آسیب میدیدم منم زیبا میشم زیبایی وجود داره قلبم میگه زیبایی اونجاست توی مسیر دوست داشتن خودم اونچه که بیشتر از همه بهش احتیاج دارم مهم ترین کار من الان مسیریه که برای خودم میرم کاریه که برای خودم انجام میدم نگرشیه که برای منه اون خوشحالی ایه که برای منه تو به من نشون دادی که دلیلی دارم من باید خودمو دوست داشته باشم من باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم...راهی که میریم...دلیلهای من هستن♡
یا خداااا بزن در دهانش  والا من همسن اون بودم عاشق سبد پلاستیکی خاله بازی بودم مخصوصا پارچ اب ...

بزن دردهانش😳😡😡یعنی چی؟

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمونم تو اون سن هر روز عاشق یکی بودیم ..تعجب نداره

اره یادمه،برام جالبه  که کاربرا اینجور میگن،دخترم با پسره رابطه نداره،اصلا،ولی کراش داره

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂

نمیدونم چرا یه سریا تعجب میکنن!!! 

12 سالگی اول نوجوانی هست و به خاطر تغییرات هورمونی اولین احساسات رو نسبت به جنس مخالف تجربه میکنن

یعنی شماها تو اون سن به هیچکس احساسی پیدا نکردید؟؟؟؟ 

خانم تو سن دخترتون و شرایط حادی که تو زندگیتون هست حالش کاملا طبیعیه پس برید پیش مشاور و راهکار بگیرید سر خود باهاش حرف نزنید شاید اوضاع بدتر شه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

من خودم تو سن 16 سالگی عاشق شدم و فهمیدم کاملا اشنباهه . البته تقصیر خانوادمه چون اگ هر حرفی مب زدم الکی قضاوتم نمی کردن یا حداقل درکم می کردن خب هیچ وقت نمی رفتم سراغ یه پسر که باهاش درد و دل کنم . شمام اگ سعی کنی دخترت درک کنی ک بهش نشون بدی هیچ کس مثل شما دوستس ندارع پشیمون مبشه

خب عاشق بشه . اگه پسر هم سن و سال خودشه که روش کراش داره زود عاشق میشه زود فارغ مهم اینه طرف کیه اگه ...

20 سال🙄ولی خیلیرفتارهاش بچگونست،و 

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂