2777
2789
عنوان

دختر 12 ساله ام گفت من عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4381 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب نیست . سعی کن به دخترت نزدیک نشه . 

اون بنده خدا،روحش هم خبر نداره،فقط پسر خنده رو و دلقکیه،دیدم چند بار دخترم ازش سوال های موبایلی پرسیده،اونم خیلیمعمولی

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂
ببین کسی که عاشقشه آدم معروفیه یا نه آدم عادی؟ اگه معروفه که خب عادیه خیلیا رو آدم های معروف کراش م ...

ببخشید میشه لطفا برای من بگی اصلا این کراش زدن یعنی چی ؟ یعنی تو تخیلات عاشق شدن ؟ یعنی محبت داشتن بهش ؟ یعنی طرفدارش بودن ؟ یا چی ؟ 

منم دختر 13 ساله دارم ...اصلا نمی دونم این کلمه دقیقا یعنی چی

ببخشید میشه لطفا برای من بگی اصلا این کراش زدن یعنی چی ؟ یعنی تو تخیلات عاشق شدن ؟ یعنی محبت داشتن ب ...

منم اینجا معنی کراش رو فهمیدم😂😂😂 یعنی به کسی علاقه پیدا کنی ولی اون طرف نفهمه کع علاقه داری بهش

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂
ببخشید میشه لطفا برای من بگی اصلا این کراش زدن یعنی چی ؟ یعنی تو تخیلات عاشق شدن ؟ یعنی محبت داشتن ب ...

ببین یعنی یکیو دوست داری ولی طرف نمی دونه ک دوسش داری

تیکر رسیدن به هدفمه...چیزی که سختره دوس داشتن خودمه تا نسبت به دوست داشتن یه نفر دیگه صادقانه بیاین چیزی رو که باید بپذیریم رو قبول کنیم معیارهایی که داری برای خودتم سختن حلقه ی ضخیم زندگیت هم یه بخشی از خودته و تو همونی هستی که باید باشی بیا خودمونو ببخشیم زندگی طولانی تر از اونیه که بخوایم به خودمون شانسی ندیم من توی این هزارتو به خودم اعتماد دارم تو به من نشون دادی که دلیلی دارم باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم... راهی که میریم... دلیلهای من هستند دیروز من... امروز من... فردای من...من یاد میگیرم چطور خودمو دوس داشته باشم بدون جا انداختن یه قسمت بدون جا انداختن یه نقطه ی همه چیز خودم من به تایید یکی نیاز داشتم حتی الان که دارم خودمو پیدا میکنم ولی دیگه نمیخوام بمیرم من کسیم که ناراحت بودم من کسی که آسیب میدیدم منم زیبا میشم زیبایی وجود داره قلبم میگه زیبایی اونجاست توی مسیر دوست داشتن خودم اونچه که بیشتر از همه بهش احتیاج دارم مهم ترین کار من الان مسیریه که برای خودم میرم کاریه که برای خودم انجام میدم نگرشیه که برای منه اون خوشحالی ایه که برای منه تو به من نشون دادی که دلیلی دارم من باید خودمو دوست داشته باشم من باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم...راهی که میریم...دلیلهای من هستن♡

سر در گمی 

خواهرم جات بودم سکته میکردم 

من همسن دخترت بودم دغدغه ام قبولی مدرسه تیزهوشان بود 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
بعد هیچ وقت هم بهش نمی گی یا ممکنه بگی ؟

ممکنه بگی من ب کراشم گفتم دوسش دارم و الان دیگه کراشم نیس دوستمه

تیکر رسیدن به هدفمه...چیزی که سختره دوس داشتن خودمه تا نسبت به دوست داشتن یه نفر دیگه صادقانه بیاین چیزی رو که باید بپذیریم رو قبول کنیم معیارهایی که داری برای خودتم سختن حلقه ی ضخیم زندگیت هم یه بخشی از خودته و تو همونی هستی که باید باشی بیا خودمونو ببخشیم زندگی طولانی تر از اونیه که بخوایم به خودمون شانسی ندیم من توی این هزارتو به خودم اعتماد دارم تو به من نشون دادی که دلیلی دارم باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم... راهی که میریم... دلیلهای من هستند دیروز من... امروز من... فردای من...من یاد میگیرم چطور خودمو دوس داشته باشم بدون جا انداختن یه قسمت بدون جا انداختن یه نقطه ی همه چیز خودم من به تایید یکی نیاز داشتم حتی الان که دارم خودمو پیدا میکنم ولی دیگه نمیخوام بمیرم من کسیم که ناراحت بودم من کسی که آسیب میدیدم منم زیبا میشم زیبایی وجود داره قلبم میگه زیبایی اونجاست توی مسیر دوست داشتن خودم اونچه که بیشتر از همه بهش احتیاج دارم مهم ترین کار من الان مسیریه که برای خودم میرم کاریه که برای خودم انجام میدم نگرشیه که برای منه اون خوشحالی ایه که برای منه تو به من نشون دادی که دلیلی دارم من باید خودمو دوست داشته باشم من باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم...راهی که میریم...دلیلهای من هستن♡

سلام من درکش می کنم منم عاشق شدم شماها اونو درک نمی کنید چون شما ها هیچ وقت دچارشان نشدیم به نظر شما بزرگترها این عشق واقعی نیست ولی درواقع این عشق خیلی هم واقعی بنظر من باهاش حرف بزن طوری رفتار کن که انگار درگش می کنی