2777
2789
عنوان

به نظرتون خودم بردارم بیارم؟

374 بازدید | 28 پست

لطفابخونین ببخشیدطولانیه 

بچه هامن نامادری دارم ازبچگی بلانمونده سرم نیاره حالااینابه کنار،مادربزرگ مادریم(مامانِ مادرخودم)که ۶سال پیش فوت کرد خیلی مهربون بودمحبت مادری رو چندماه یکباروقتی میرفتم شهرشون فقط ازاون میدیدم ک اونم خداازم گرفت😔خدابیامرزبرااینکه بیکارنمونه لحاف تشک میدوخت بعضی وقتا.بعدواسه جهیزیه من وابجی وداداشم براهرکدوممون ۲دست لحاف تشک درست کرده بود با لحاف بچه برای سیسمونی هامون خودشم به خالم گفته بودالان نمیدم ببرن ک نامادریشون برداره واسه خودش،میذارم بمونه خونه خودم تاهرکدوم ازدواج کردن پارچه بکشم روشون ومرتب وتمیزبدم براجهازشون.خاهرم ک ازدواج کردمال اونواوردداد ولی سال۹۳فوت کرددایی هامم چون خونه وایناروفروختن لحاف تشک هامونومجبورشدن بفرستن خونه بابام ک نامادریم موقع ازدواج بده بهمون.خلاصه پارسال تابستون موقع عروسی من که شدکلا زدزیرش گف مادربزرگت فقققططط یک دونه لحاف داده براهرکدومتون😔توچشام نگاکردو دروغ گف.منم ازترس آبروم هیچی نگفتم چون وحشیه ترسیدم جلوشوهرم ابروموببره.فقط تونستم ازش خاهش کنم ک عب نداره یکیشواون داده بقیشم تولطف کن برام درست کن چی میشه من ک دیگه دارم میرم خونه بخت.ولی گوش نداد کلللی هم شوهرموباخانوادش فحش داد همینجوری بی گناه.نمدونم اون بدبختاچیکارکرده بودن خودش دزدی کرده ازم بعد ملت روفحش میده.میگف اوناتورویادت میدن ک بیای بچسبی ب گلوی من بگی فلان چیزو بایدبدی بهم مال منه😐😐😐درحالیکه اوناچه میدونستن این حرفارو..خلاصه بچه ها این زیربارنرفت گف اون لحاف تشکاهمشون مال خودمه توفقط ی لحاف داری میخای بدم ببر،مادربزرگمم هممه رو دونفره دوخته بود وبابهترین پشم واینا.اینم یه لحاف کثیییف که پشمای داخلش دیده میشه همش سیاهه و تک نفره بود برداشته میده ب من میگه اینه😔😔منم ازناچاری چیزی نگفتم لحافوازش گرفتم ترسیدم بازبیادازم بگیره گذاشتمش تواتاق خودم،بعد ب فکرم اومد که یکم پول ازشوهرم ب بهونه دندون پرکردن گرفتم و ازدیوار یکی روپیداکردم لحاف تشک جهازدرست میکردتوخونش.زنگ زدم دوتا تشک ویه لحاف و۴تابالش سفارش دادم باکمترین قیمت یعنی وزنشو گفتم همه رو جوری درست کن ک ب اندازه پولم بشه.بعدک اماده شد ب شوهرم گفتم نامادریم سفارش داده برام بیابریم بگیریم.اوردم میخاس اونارم ازم بدزده احمق هی میومدمیرف بازسون میکرد مشکوک نگامیکرد میترسیدم وقتی باهمسرم میرم بیرون بیاد برداره.بهش گفتم ب اینا دس نزنی مال مادرشوهرمه براشوهرم درست کرده ،اصلاشوهرم وخانوادشم نفهمیدن قضیه چیه چون من ازهمون اول نذاشتم زیادازمشکلاتم باخبرشن نگم براتون ک باچه سختی اون چن ماه عقد رو گذروندم و نذاشتم کسی چیزی بفهمه ازبدبختیام😔البته اخرش همممه چی روخراب کردنامادریم ،ابرومو جلوشوهرم وحتی فامیلاش بدجوری برد خداازش نگذره

صب کنید بقیشو الان بذارم ک حالامشکلم چیه

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘

من نخوندم

ولی بردار بیار

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من باردارم و کلا هم طرف ما وهم طرف مادرشوهرم سیسمونی واینا رسمه.باید لحاف تشک بچه هم درست کنن بذارن تو وسایلای سیسمونی.حالااین نامادریم بهش گفتم مامان برابچه چیزی نمیخرین.برگش گف ری..دم دهن شوهر بی عرضت و اون مادرشوهر جن..دت ماچرا بدیم من حق دوتا پسرامو ک نمیتونم بدم ب شماها😔گفتم عب نداره فقط یدونه گهواره براش بگیره بابام.یه دست هم لحاف تشک بده بیرون درست کنن ک خودت توزحمت نیفتی.گف میدونییییی چند میشهههههههه ماپولمون کجابودبرو دیگه اینجازنگ نزنیا.اون لحاف تشک مادربزرگمم خودم توخونشون دیدم میخام یجوری خودم بردارم بیارم بخدا.بچه هابابای من سرگرد بازنشسته سپاهه الان خالص۹میلیون حقوقشه بعداین میگه نداریم😔😔😔پسراش هر۲ماه یکبار گوشی عوض میکنن گرونترشومیخرن شاید پول یه تخت وکمدبچه رو خرج گوشی ولباس کنن انقدخوشتیپ وشیک میپوشن انگاری اونا شاهزاده ن ما هم گدا هستیم هرکی ماواونارومیبینه باورش نمیشه ماهممون بچه یک پدر هستیم.پس کوعدالت خدا ؟؟؟

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
بمیرم برات دلم گرفت 

خدانکنه عزیزدلم دعام کن هرروز فکروخیال داغونم میکنه 😔

چرا به پدرت نمیگی وقتی چیزی میخوای؟ اصلا برای چی به اون خانم میگی؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من نخوندم ولی بردار بیار

لحاف تشک بچه رومیخام یجوری بردارم بیارم میدونم کجا گذاشته توخونشون دیدم ولی نمیدونم عاقبتش چی میشه میترسم بفهمه پاشه بیادابروموببره

حالا من باردارم و کلا هم طرف ما وهم طرف مادرشوهرم سیسمونی واینا رسمه.باید لحاف تشک بچه هم درست کنن ب ...

خنگ نشو

زنگ بزن به بابات بگو.بگو برات وسیله بگیره.دوتایی هم برین خرید.چرابه زن بابات که اینقدنامهربونه میگی مامان؟عه

همش تقصیرخودته روشو داشته میشدی ازاول میکوبیدی تودهنش

خدانجاتت بده 

خیلی ناراحت شدم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
واااای خدا به داد دلت برسه

خیلی ظالم و بشششششدت دروغگوئه 

لحاف تشک بچه رومیخام یجوری بردارم بیارم میدونم کجا گذاشته توخونشون دیدم ولی نمیدونم عاقبتش چی میشه م ...

وا خب بهش بگو

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃