2777
2789

سلام امروز ظهر رفتم خونه مادرشوهرم که پسر بزرگه خواهرشوهرم که ۱۷ سالشه بهم گفت اتو مو دارین گفتم اتو مو نمیکشه خرابه

بعد الان که منو شوهرم دوباره رفتیم پایین خونشون

پسره به شوهرم گفت دایی سشوارتون خرابه شوهرم گفت نه گفت زن دایی گفت خرابه بعدش شوهرم صدام کرد گفت که تو گفتی سشوار خرابه گفتم نه 

پسره اون لحظه گفت تو گفتی خرابه من گفتم من گفتم اتو مو خرابه خیلی ناراحت شدم انگار تو جمع اجساس کردم مچ گیری بود یکم نشستم بعدش گفتم شب بخیر من دارم میرم خونه ام

شوهرم میگه ت اصلا نباید ناراحت میشدی

شما ناراحت نمیشدین

نه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

نه نبايد ناراحت ميشدي و حقشُ ميذاشتي كفِ دستش!

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زکد ناراحت میشم لعنتی

بهش بگو آخه من فرق اتـو مو و سشوار تشخيص ميدم!😐

كند ذهنيتُ گردن من ننداز بچه.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
بهش بگو آخه من فرق اتـو مو و سشوار تشخيص ميدم!😐 كند ذهنيتُ گردن من ننداز بچه.

احساس کردم مثلا میخواد مچ بگیره سریع تو جمع گفت زن دایی گفت سشوار خرابه ولی تو میگی سالمه پیش خواهرشوهرم و مادرشوهرم و پدرشوهرم خمه😑

اگر تنها بودم یه چیزی 

احساس کردم مثلا میخواد مچ بگیره سریع تو جمع گفت زن دایی گفت سشوار خرابه ولی تو میگی سالمه پیش خواهرش ...

خب نه بايد با خنده بهش مي گفتي وقتي خودم گفتم خرابه نداريم يعني نداريم ديگه😁 دروغم چيه؟

چقدرررر پيگير و پرروئه!

بچه حواسش نبوده.

سعی کن زیاد به اینجور حرکاتی واکنش نشون ندی. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.