2777
2789
عنوان

موش تو خونمون پیدا شده

1009 بازدید | 48 پست

کیا تجربه دارن شوهرم سرکاره دیر میاد تروخدا دارم از ترس میمیرم باردارم قلبم تیرمیکشه اینقد گریه کردم نفسم بند اومده ی موش کوچیک دیدم تا امروز ندیده بودم هیچ فضله ای هم تو خونه پیدا نکردم رفت تو ی سوراخی پر سمش کردم و سوراخو با چندتا پلاستیک کیپ کردم ممکنه بازم باشه؟؟؟یا همین یکی بوده دارم دیوونه میشم بخدا خونم هرروز تمیز میکنم یذره کثیفی نداره 

از این تله ها بزارین 

وای خدا من میترسیدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واای درکت میکنم چند ماه پیش دوتا موس اومد خونمون تازه همکف هم نبودمعلوم نیست چیجوری خودشو رسونده

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

من بودم برای همیشه جمع میکردم از اون خونه میرفتم😐😭

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏

زیر کابینت چسب موش بزار چندتا

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

تروخدا راهنماییم کنین چیکار کنم چقد امکان داره بجز اون بازم باشه توخونه تا امروز اصلا ندیده بودم هیچ فضله هم هیجای خونه نبود مستاجرم نمیتونم نصف سال خالی کنم خونرو وای خدا قلبم داره از سینم درمیاد چیکارکنم

تروخدا راهنماییم کنین چیکار کنم چقد امکان داره بجز اون بازم باشه توخونه تا امروز اصلا ندیده بودم هیچ ...

عزیزم برو بیرون

زنگ بزن شوهرت بیاد

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
موشه دیگه ادمخور ک نیست چرا گریه کنی تا نفست بند بیاد چرا اینقد ترسویین خب مثلا قراره مادربشین ب خود ...

از ترسم نیست زندگیم ب گند کشیده میشه بخدا از وسیله هام همه متنفر شدم ندیدی ک بدونی دردم چیه

ببین چسب شیشه ای بردار سوراخ رو باش کیپ کن

چسب موش هم بذار جاهای مختلف خونه

روش هم یه تیکه ماهی بذار

ما دوتا موش رو با چسب گرفتیم ولی بعد از چند روز

چسب موش خیلی خوبه از وقتی موش اومده جاهای مختف خونه گذاشتیم اینقدر مارمولک روش خشک شده😐😐فکر ممیکردیم کارمولک هم داریم

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹