2777
2789
عنوان

بیاین بگین دوران مجردی چطوری پسرا شماره دادن بهتون 🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 6228 بازدید | 224 پست
لامصب چشم توچشم شدن خیلی تاثیرمیذاره رواحساسات آدم

این که گفنی یعنی چی

من عادت مه با کسی حرف میزنم تو چشماش نگاه میکنم یعنی کار بدی میکنم؟ 

دیگه طرف بنظرم جذاب بیاد که دیگه زل میزنم ناخوداگاه😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که یاد اون وقتا میوفتم و عکس العملم درمقابلشون فقط میخندم 🤣🤣🤣چه روزای باحالی بود

اره خداییی چه روزایی 

من الانم شرم 😐😐😐

اما شماره نمیدم نمیگیرم 😂😂😂

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒
من دادم

چی دادی 😂😂😂😂😂

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒

[QUOTE=166134033]من کازرونیم، گفتم شاید هم استانی هستیم ن گلم از اونطرفا رد میشدیم ناهارمون را توی امازاده کازرون خوردیم اونجا یه پسری بود عشق داریوش بهم شماره داد

شماره

وایییی خوب کامل بگو 😝😝😉

منم یه بار دادم 😂😂😂😂

چه حالیم داد 

بنده خدا داشت سکته میکرد 🤣🤣🤣

نه منظورم نگاه بدون حرف زدنه منم عادتمه توچشمای طرف نگا کنم حرف بزنم 

حالا کلا این بده که ادم به چشمای وسی نگاه کنه؟ 

شوهرم میگه تومیخ ای طرفو بخوری با نگات انقدکه خیره میشی بهش

تودم نمیفهمم چه خالتی دارم که اینطوری نیگه

براشوهرت خیلی ناراحت شدم خدارحمتش کنه بغضم گرفت😔

ممنون عزیزدلم

غم نبینی♥

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...