2777
2789
عنوان

بیاین بگین دوران مجردی چطوری پسرا شماره دادن بهتون 🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 6228 بازدید | 224 پست
امیدوارم همیشه بخندی😊

همچنین عزیزم❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشید میپرسم خیلی ناراحت شدم مگه همسرتون فوت شدن ،ایوای من 

آره عزیزم

ببخشیدنمیخوام کسی ناراحت بشه از امضام فقط میخوام واسه شادی روحش فاتحه ای براش فرستاده بشه چون اونایی که بخاطر کرونا فوت میشن خیلی غریبانه میرن

نه مراسمی نه روضه ای ...

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

بچه هاما یه بارازیزدردمیشدیم رفتیم تویه امازادهایی تویزد دوازده سالم بودگفتم امام زاده توروخداخواستگارواسم بفرس من خواستگارمیخوام به قران ازدرامامزاده زدیم بیرون یه پسره ازم خوشش اومد به بابام گفت که البته بابام بهش گفت برواقابروووو

یه حمد و سه تا توحید خوندم براشون، روحشون قرین آرامش

خدارفتگان شما رو هم بیامرزه

ممنون که اینقدر مهربونین

برا جبرانش برا سلامتی خودت وخانواده ات ایه الکرسی خوندم

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
منم خیلی نگا میکردم الان دارم نگاهموکنترل میکنم چون مردم فکربدی میکنن

منم سعی میکنم

ولی اینکه هی سرتو بندازی پایین و نگاه بدزدی فک نمیکنی بدترباشه؟

نمیدونم والا چکاری درسته

منم سعی میکنم ولی اینکه هی سرتو بندازی پایین و نگاه بدزدی فک نمیکنی بدترباشه؟ نمیدونم والا چکاری د ...

نه اینکه سرموپایین بندازم چن ثانیه به چشماش سه ثانیه به اطراف نگاه میکنم که حالت خیره ازبین بره