2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من نزدیکای ۲۶ قبلا تو عقد جدا شدم ولی الان مجردم

انشالله خوشبخت باشی بچه اول من ب اهمسرم بوده 3ساله بود وکوچولو من اومدم جمعش کردم الان 10سالشه😊😊😊😘😘

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
انشالله خوشبخت باشی بچه اول من ب اهمسرم بوده 3ساله بود وکوچولو من اومدم جمعش کردم الان 10سالشه😊😊😊 ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله عزیزم چه خانممم مهربون و مامان مهربونی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
پس از کیه دخترت ؟؟؟ 

به فرزندی گرفتیم عزیزم 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
ممنونم عزیزم ان شاءالله عزیزم چه خانممم مهربون و مامان مهربونی

ممنون عزیزم💖💖💖💖🙏🙏🙏🙏🙏

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
چراااا پشیمونی؟

به هزار دلیل ولی واقعا حوصله تعریف کردنشون ندارم اعصابم به هم می‌ریزه فقط اینکه زندگیم هیچیش اونی نیست که میخواستم و قرار بود

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
۱۴ سالگی ولی کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم😔😔

اجباری بود چرااینقد زووووووود

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
من 11سالگی نامزد شدم شوهرم هم 13سال بزرگتره دوسال بعدش ازدواج کردم 16سالگی هم مادر شدم

اجباری بود

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
چه قدر خوب از پرورشگاه گرفتی ؟؟؟ ببخشید اینقدر میپرسم اخه منم میخوام از پرورشگاه بگیرم  چطوریه ...

خواهش میکنم♥️

ن عزیزم از طریق واسطه.. 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛