از وقتی عقد کردم دوستامو ندیدم قبلنا خیلی اهل تفریح بودم الان هیچجا اجازه ندارم برم پوششم نسبت ب قبل کلی بسته تر شده درسمم نمیزاره بخونم الان دارم دیپلم میگیرم با هزارجور دعوا و گریه اونم چون خونه بابامم خوندم اگه عروسی میکردم نمیزاشت جلو پیشرفتم ارزوهام کامل گرفته شده۱۷سالمه الان
باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
یکی از اشنایان دخترشا 11 نامزد 12 عقد 15 عروسی کرد یعنی ما همینطور توشوکیم دختره با بچه ها بازی میکرد اصلا توفاز ازدواج و اینام نبود که بگی اره میفهمه و توجیح بشه 😕
19سالگی،ازدواجم سنتی بود، اومدخاستگاریم خیلی مومن وباخداس، ب خاست خودم قبول کردم، الانم23سالمه، یه دختره2ساله دارم. خداروشکرراضیم ازشوهرم. توهمه زندگیابالاپایین زیاده وسختی هست، ولی سختیمون ازلحاظ اقتصادی بوده نه خودمون
واقعااااااا ۲ تا بچه 😐 ای جااااااانم خدا حفظشون کنه اسماشون چیه؟
توچی ازدواج کردی چند سالته بهراد واراد
باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )