2777
2789
عنوان

دلتون گرفته تا حالا چطور خوب شدید

150 بازدید | 33 پست

دلم گرفته  از همه  چی اول از همه  خودم .اینطوری میشید چ کاری میکنید اروم بشید

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

قهوه میخورم سیگار میکشم

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=166124977]فعلا دلم گرفتست[/QUOTEپس هم درد زیاد دارم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

گریه وقتی هیچ کس پیشت نباشه تو یه اتاق تاریک با یه آهنگ غمگین

بعدش که آروم شدم میسپارم به خدا 

احساسم را به دار آویختم ...منطقم را به گلوله بستم ...لعنت به هر دو که عمری بازیم دادند ...دیگر بس است می خواهم کمی به چشمانم اعتماد کنم.......
قهوه میخورم سیگار میکشم

چه خوب چ راحت کاش با اینا اروم میشدم

صحبت با یه دوست وپیاده روی مدی تیشن

دوست صمیمی  ام باهام قهره

چه باکلاس🤐😄😄

اره هم قهوش گرونه هم سیگارش  

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس