2777
2789

من حاملگی اولم خارج رحمی بود یه لوله ام رو داوردن دی ماه ۹۳ جراحی کردم دی ماه ۹۴ پسرم بغلم بود من بعد جراحیم جلوگیری نکردم و حامله شدم الان پسرم شش سالشه برای دومی اقدامم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس عمه ام هم خارج رحمی شد ولی لوله اش رو درنیاوردن اونم یه دختر داره ولی در طول ده سال سه بار خارج رحمی شده الانم دکترش گفته باید تحت نظر باردار بشی

عروس عمه ام هم خارج رحمی شد ولی لوله اش رو درنیاوردن اونم یه دختر داره ولی در طول ده سال سه بار خارج ...

یا خدا دکترا تشخیصشون چیه امکان داره ک مشکل از مرد باشه؟؟

لایک نکنید لطفا🙏
عزیزم عکس رنگیم دادی مشکل  از چی بود دکتر چی گفت

من لوله ی راستم رو داوردن ولی علتش این بود که پزشک احمق به من تو یک ماه شصت تا لتروزول داده بود بخاطر اون بود 

یا خدا دکترا تشخیصشون چیه امکان داره ک مشکل از مرد باشه؟؟

نه عروس عمه ام یه لوله اش اشکال داره متاسفانه چند بار هم از اون لوله حامله شده خارج رحمی شده 

من چند ماه پیش عکس رنگی دادن سالم بودم دکتر گفت می تونی بازم طبیعی حامله بشی دکترم گفت کسی رو می شناسم که با یه لوله سالم شش تا بچه اورده

نگران نباش فقط خودت رو تقویت کن و جلوگبری نکن انشاالله به زودی حامله میشی

من دوبار لوله راستم شد و دکتر گفت ک درش بیاریم بهتره منم گفتم دربیاره الان عکس رنگی گفته بگیرم بعدش اقدام کنم 

لایک نکنید لطفا🙏