2777
2789
عنوان

عمل قلب نوزاد هفده روزه

268 بازدید | 11 پست

سلام.بچم هفده روزه بدنیااومده تابدنیااومدگذاشتنش دستگاه گفتن تند تند نفس میکشه.بعدپنج روز دکتر قلب دیدش بردنش برای اکو.گفت باید عمل شه ببریدتهران.ماهم باامبولانس اومدیم تهران.بستری شدودکتر گفت قلبش یه دریچه نداره ک باید براش مصنوعی کار بذاریم.حالاکسی این مشکلو داشته چجوریه عملش بعد عمل واین چیزااا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تمام وجودم دركت ميكنم

منم دخترم ٢ ماهش نشده بود ٢ بار رفت اناق عمل

الهي خدا به دل مادرانت نگاه كنه

فقط تا ميتوني براش حمد بخون

الهي با دلخوش بياريش خونت عزيزم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿