2777
2789
عنوان

قطره پدی لاکت چقدر بدم

10065 بازدید | 17 پست

سلام دختر من پنجاه روزشه

شبا نمیزاره بخوابم

دکتر دایمیتیکون وگریپ واتر داد گفت اگه خوب نشد پدی لاکت بده ولی نگفت چقدر

چقدر باید پدی لاکت بهش بدم؟؟

اگر تجربه ی بهتری درمورد کولیک دارید بگید لطفا

فک کنم یه قطره چکون میدادم من

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا روزی 15 قطره میتونی بدی،من همه اینارو امتحان كردم،كولیكز،گریپ واتر پدی. لاكت. فقط گریپ میكسچر خارجی و كامی كام روی دخترم جواب داد،البته دخترم سه ماهشه، كامی كام معجزه میكنه برای دخترم

مادر یک فرشته هستم   
تاثیریم داشت؟؟

بچه من درد شکمو اسهال داشت اره عالی بود هنوزم میدم بهش

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
چند بار درروز؟؟

من شبی ۵ قطره میدادم 

مگر خیلی گررریه میکرد شدید بخاطر دلش و اینا هر ۱۲ ساعت میدادم 

بازم از داروخونه بپرس

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

چند وقتشه

الان یکسالو چهار ماهشه بازم تو مریضی هاش دکترش براش مینویسه