2777
2789
عنوان

کیا روز عروسیشون خاطره بد دارند😥

455 بازدید | 15 پست

سلام مهربونا کی عروسیش خوب برگزار نشد خاطره بد داره .یا عروسی یکی دیگه میرند می بینن خوب برگذارشده دلشون می گیره بیاین تعریف کنیم چرابدشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من. فعلا ک عروسیم بخاطرکرونا عروسیم روهواست. عقدمم آرایشگرم دیرتمومم کرد کرمم قشنگ نخوابید روصورتم. اتلیه هم نشدبرم. ازیطرفم عمه سلیطم کاری کرد عموم و مامان بزرگم عقدم نیومد. زن دایم زخم زبون قیافه. به هرحال هرچی بود تموم شد. مهم این بود به هم رسیدیم

رفته بودیم تو باغ عکس بگیریم عکاس مرد بود شوهرم گفت نه ما زن میخوایم ۲ ساعت طول کشید تا عکاس زن اومد بعدشم عکاس گفت بدووین مثلا دارین بهم میرسین من پام پیچ خورد افتادم زمین یخورده لباسم کثیف شد       

رفتار عالی خانواده همسرم  هیچ عروسی بعدش نرفتم دلم پر غصه نشه  ولی گذشت دیگه غصه چه فاید ...

مال منم خوب نشد چون مادرشوهر عفریتم اذیت می کرد اما عروسی می بینم دلم می گیره😔

مثل منه بدبخت منم عقدم بد بود حواست باش روز عروسی غصت ندن

همش شوهرم دق مرگم میکنه بیخیالش شدم میدونم هرچی روزقشنگ توزندگیم دارم ریده شده بهش اینم میشه نمونه همون پس اهمیت نمیدم بشه یانشه من اونقد دردوعذاب کشیدم که بشه هم اهمیت نمیدم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥