2777
2789
عنوان

سه سال انتظار بچه دار شدن ،دیگه شوهرم امروز بی دلیل گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هیچ مشکلی نیست کاش حداقل یه مشکلی بود با قرص و عمل حل میشد الان واقعا نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭

Ivfکنید اگه رحمتون و تخمکتون واسپرم خوبه احتمال موفقیت ivfهم بالا میره ،انجام بدین تا سنتون بالا نرفته

یه بچه سالم بده .برای دل شوهرمم شده دیگه بده 

عزیزدلم یه موقع میبینی یه مشکلی هست این پزشکا تشخیص نمیدن،فکرکردی این پزشکا خدان یا خیلی عالمن؟ من پیش بهتریناشون رفتم برا ناباروری هر کدومم یه نظر متفاوت ازهم میدادن .اگه مشکل غدد و پرولاکتینم نداری تا سنتون بالا نرفته خب برین ivfانجام بدین خب شایدم شما جز اون دسته از زوجهایی هستین که طبیعی یاردار نمیشین بدون علت. حداقل تلاشتونو انجام بدین.منم ۳.۵ سال منتظر بودم خیلی خیلی داغون بودم من شوهرم به رو نمیاورد دلش میخواست من شاد باشم ولی من یوقتایی که تنها بودم مینشستم تک خونه و های های گریه و زجه میزدم بخدا تمام اینروزا رو منم گذروندم.همش میگفتم یعنی من یه روز مامان میشم.الان ۶ماهمه انشاالله تو این دوران کرونا خدا به ما هم رحم کنه به شماهم یه فرزند سالم وصالح بده و به همه منتظرا.من همیشه دعام اینه چون هیچوقت یادم نمیره چهره زوجهایی که مث خودمون.... حتی بعضی شبا که باماشین میریم یه دور توخیابون بزنیم از جلو مرکز ناباروری رد میشیم میبینم تا آخر وقت هستن و مردم بااین پرونده ها به دستشون تواین کرونا..... بخدا اشکم درمیاد.وای بازم خداروشکر سالمید همدیگرو دارین بهم کمک کنید تا انشاااله این سختیم میگذره

عزیزدلم یه موقع میبینی یه مشکلی هست این پزشکا تشخیص نمیدن،فکرکردی این پزشکا خدان یا خیلی عالمن؟ من پ ...

ای اون روز بیاد که بگم مال منم گذشت .فکر نمی‌کردم 35سالم بشه و بدونم بچه دار نمیشم 

دیدن اشک مرد خیلی سخته 

میدونم گلم من ۶سال منتظر بودم الان دوتا پشت سرهم دارم اولی با ای یو ای بود دومی هنوزم تو شوکشم  یه سقط سه قلو داشتم بعد سه سال از ازدواجم وقتی سقط شوهر منم پا به پای خودم گریه میکرد اما صبور باش واسترس نداشته باش خواهش میکنم 

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم

عزيزم متاسفم درك مي كنم ناراحتيتونو

منم دو سال منتظر بودم

پيشنهادم مركز ناباروري ابن سيناست كه همزمان خودت و همسرت ويزيت بشين. نتيجه ميگيري برو حتما اينجا

اي يو اي رو امتحان كن حتما

امپول هم گونال اف پيدا كن حتما تخمكات رشد مي كنن

سه ماهم به هسرت مولتي ويتامين سلن پلاس بده بعد اقدام كن مجدد

ورزش ورزش ورزش هم خودت هم همسرت

برو يوتيوب كانال cloe ting رو سابسكرايب كن و ويديوهاشو بذار ت خونه ورزش كن

من با موارد بالا نتيجه گرفتم.