2777
2789
عنوان

بارداری

140 بازدید | 37 پست

بچها برای عید میخوام اقدام کنم

تو این3ماه چکارایی باید بکنم؟ 

پیش چه دکترایی باید برم؟

لازمه با یه دکتر ماما صحبت کنم؟ 

بنظرتون یه مشاوره هم برم؟ 

چه آزمایش‌هایی بدم که مطمعن شم بدنم امادگی شو داره؟

بچها من واقعا هیچی نمیدونم و خیلی نگرانم

توروخدا مث یه خواهر راهنماییم کنین

آزمایش خون

فولیک اسید

ویتامین بخور

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم قرص اسید فولیک و ویتامین ای رو شروع کن بخور بعدش برو دکتر تا آزمایش های اولیه رو برات بنویسه 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چ ویتامینی؟ 

برو دکتر واست بنویسه دیگه 

مولتی ویتامین

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
چه دکتری برم برای اینکه ازمایش بنویسه  چکاب کامل باشه بهتر نیست؟

برو پیش ماما خودش میدونه آزمایشاتی ک برا بارداری لازمه مینویسه مث ویتامین دی و تیروئید و پرولاکتین و اینا

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من دکترم ازمایش خون ازمایش ادرار و پاپ اسمیر برام نوشت انجام دادم قرص هم از سه ماه قبل فولیک اسیدگفت بخورم ..سونو هم بشی خوبه من وقتی بی بی چک مثبت شد همش میگفتم نکنه کیست دارم مثبت شده😂

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
لازمه پیش ماما ام برم قبلش؟  دکتر چی برم؟

ماما یا متخصص زایمان میتونی تعیین جنسیتم بری

عید اقدام کنی بچت نیمه دومی میشه از الان اقدام کن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بعد ببخشید هی سوال میپرسم فردا با توجه به قرنتینه هستن؟ 

خاهش میکنم، والا اونو نمیدونم خودمم میخام برم نمیدومم حالا بازه یا ن