2777
2789
عنوان

بیاین حال همو خوب کنیم😍

137 بازدید | 15 پست

بچه ها من‌ خودم ادمی ام که اصلا اعتماد بنفس ندارم و همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم و حالمو بد‌میکنم

اما از الان میخام خودمو دوست داشته باشم

هییییچ کس ارزش نداره حالمونو بخاطرش بد کنیم ما فقط یبار زنده ایم و زندگی میکنیم

بیاین بهم انرژی مثبت بدیم یا هرکی هر مشکلی داره بگه باهم حالشو خوب کنیم😍

برای هم خوب بخواهیم،همین کار کوچیک از یاد رفته...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی حاجت داره بیاد تاپیک.اخرم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
منم هرروزازاین تصمیمامیگیرم ولی بعدیکی میادضدحال میزنه حالم بدمیشه

بنظرم یه جمله ای ک جالتو خوب میکنه رو هرروز یاداوری کن به خودت،وقتی کسی خاست حالتو بد کنه همون جمله رو‌ با خودت بگو،مثلا من همیشه میگم اون کسی ک‌حالمو بد کرده الان داره زندگی عادیشو میکنه و‌حال خودش خوبه چرا من بخاطرش حالمو بد کنم؟

استارت زدی  راه سخت و شیرینی پیش رو دارز با یه نتبجه فووووو ق العاده عالی موفق باشی

مرررسی عزیزم،دوست دارم حتی حال یه نفرو‌خوب کنیم به کمک هم🥰

انرژی منفی دور  حس خوب شاد وسرحال  به چیزای خوب فک کنیم  یه اهنگ بزاریم قربدیم😂😂 ...

دقیقا😍خودمم حالم خوب نبود اما یه اهنگ گذاشتم و دارم از زندگی لذت میبرم😋😂

اعتماد به نفس این نیست که وارد جمع بشی خودتو با دیگران مقایسه کنی اینکه وارد جمع بشی اصلا خودتو با ...

کلا ب خودم میگفتم همه خوبن و من بدم و فلانی خوشگله من زشتم اما میخام ازین افکار پوچ دوری کنم☹️مرسی واسه جمله ی خوبت عزیزم

کلا ب خودم میگفتم همه خوبن و من بدم و فلانی خوشگله من زشتم اما میخام ازین افکار پوچ دوری کنم☹️مرسی و ...

خواهش میکنم

خودتونو با کسی مقایسه نکنین همیشه دست بالای دست بسیارس 

اوم چیزی ک هستین رو قبول داشته باشین