2777
2789
عنوان

نذر کرده بودم اگر بهم پیشنهاد بده

195 بازدید | 16 پست

۴۰ تا زیارت عاشورا به شهید نوید صفری هدیه بدم 

پیشنهاد داد دو ماهم رل بودیم ولی یه روز یهو بهم گفت دیگه حسی بهت ندارم حتی حسم از اول رابطه کمتر شده و رفت 💔 دیگه برنمیگرده منم دیگه دستی به بالا نبردم که خدایا برش گردون با اینکه دو ماه از کات میگذره و من هر روز غصه میخورم 

به هر حال بهم پیشنهاد داده بود پس من ایشالا از سه روز دیگه که کارم سبک شه ۴۰ تا زیارت عاشورا رو میخونم هدیه به شهید

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

چیری از خدا به زور نخواه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زور منظورته عزیزم؟

ا وا خودش تایپ کرده اره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

برا منم بخون

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

منم وقتی چیزی رو. زوری خواستم ب راحتی هم از دست دادم

یعنی زوری بود 🫠 

به هر حال من برای برگشتش دعایی نکردم چون دیگه امیدشو و انرژیشو ندارم برای آدمای بقیه ی زندگیمم دیگه دست بالا نمیبرم 

یعنی زوری بود 🫠 به هر حال من برای برگشتش دعایی نکردم چون دیگه امیدشو و انرژیشو ندارم برای آدمای بقی ...

ول کن تاکی التماس اون شهید و امام رو کنیم ؟

من دیگه خسته شدم از همه چی 

این شهیدا و اماماها فقط به یک عده ای خوب رسیدگی میکنن به یک عده ای مثل من اصلا 

اگه پارتیتون پیش خدا کلفته برا سلامتی منم دعا کنین

اگر پارتیم کلفت بود که اینجور نمیشد 

الان منمو قلبه شکسته ۴۰ تا زیارت عاشورا که برای اون شهید باید بخونم

ول کن تاکی التماس اون شهید و امام رو کنیم ؟من دیگه خسته شدم از همه چی این شهیدا و اماماها فقط به یک ...

منم از یسری دعا کردنا خستم 

دیگه برای عشق و عاشقی دعا نمیکنم 

اگر پارتیم کلفت بود که اینجور نمیشد الان منمو قلبه شکسته ۴۰ تا زیارت عاشورا که برای اون شهید باید بخ ...

خدا صلاحتو میخواد که نشده شاید بعدها یکی بیاد تو زندگیت که از خدا بخاطر این نشدن ها تشکر کنی