2777
2789
عنوان

کدبانو ها میاید لطفا

78 بازدید | 13 پست

سلام میشه بگید چطور تو زندگی برنامه ریزی میکنید که به همه چی میرسید من دانشجوم باردارم هستم میخوام برنامه ریزی کنم که به همه کارام برسم کمکم کنید   

نه برنامه ریزی نه هیچ کار دیگه فقط بگیر بخاب که بچه ت دنیا بیاد وقتی برا اینکار نداری

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

روزهای هفته رو تنظیم کن بنا به شرایطت

مثلا من پنجشنبه ها جاروکلی 

یه روز مرتب کردن کمد ....

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح ساعت 8 پاشو لباساتابشور و یکم کاراتابکن تا 11 بعد غذاتوبزار بپزه برو سر کار دیگ ای داری تموم شد برو سر غذات زیرشوکم کن برو بشین زیر درست نیسم ساعت قبل اینک شوهرت بیاد ب خودت برس میزوبچین بعد جمع کن برو درس بخون دوباره بعدش استراحت کن 

نه برنامه ریزی نه هیچ کار دیگه فقط بگیر بخاب که بچه ت دنیا بیاد وقتی برا اینکار نداری

خدایی دخترم ۱۵ ماهشه یه خواب ۳ساعته منظم نداشتم از موقع دنیا اومدنش

دو ساعت دوساعت شیر میخوره هنوز😥

۳ماه اولم که کلا خواب حرام بود به من😢

اگر میخوای خسته نشی

اول بیا همه کارهای خونه رو بنویس

بعد تقسیمشون کن به سه تا ستون

کار روزانه

کار هفتگی

و ماهانه

مثلا جارو کردن خونه هفته ای سه بار

روز شنبه دوشنبه چهارشنبه

تمیزی دستشویی هفته ای یبار مثلا....روز چهار شنبه

اینجوری میدونی توی چهارشنبه جارو و تمیزی wc داری

هم کارت کمتر میشه

تقسیم میشه

مدیریت میشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اگر میخوای خسته نشی اول بیا همه کارهای خونه رو بنویس بعد تقسیمشون کن به سه تا ستون کار روزانه کا ...

عالی بود

امضاتم متفاوت😁 یه قدمجلو رفتی از ۹ ۹ ۹۹😂

اگر میخوای خسته نشی اول بیا همه کارهای خونه رو بنویس بعد تقسیمشون کن به سه تا ستون کار روزانه کا ...

اینجوری دو تا برگه برنامه داری

یکیش همون سه تا ستونه

یکیش یه جدوله که از شنبه تا پنجشنبه کارها مشخص میشه

میتونی جمعه و یه روز دیگه در هفته رو برای استراحت بزاری

بقیه روزا هم کارت خیلی زیاد نیس

چون تقسیمشون کردی

خواهش عزیزم

یه همچین چیزایی بنویس زمانشو مشخص کن..بعد جدول درست کن

روزانه:

شستن لباسسه روز در هفته که لبلسشویی زحمتشو میکشه😁

شستن ظرف(هر روز

جارو کردن(سه روز در هفته)

هفتگی:

تمیزی:

گاز یخچال ،حمام، سرویس،خرید، گردگیری

ماهانه:

تمیزی بالکن(ممکنه دو ماه یا سه ماه یبار نیاز باشه)

کابینت مرتب

کشو لباس مرتب

تمیزی جاکفشی(ماهی یک بار)

شستن رویه تخت(ماهی یبار)