2777
2789

انشالله خوب میشن بچه شمام یا پسره یا دختر

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میشە 😃⁦❤️⁩ بچتونم پسرە 😁⁦💁🏻‍♀️⁩ یە بچەی دیگم خواهید داشت 

حس شیشمی؟؟

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
عزیزم شوهرم شغلشو عوض میکنه؟

والا شاید بهتر باشە همین شغلو داشتە باشە 

همینکە یە پولی بدن خیلی خوبە 

برای کار راحت تر فعلن ریسک نکنید 

راستی اینارو من همین طوری میگم فقط نظرمە 😁😁⁦❤️⁩

نداشتن تنها راه از دست ندادنه ...⁦☘️⁩
والا شاید بهتر باشە همین شغلو داشتە باشە  همینکە یە پولی بدن خیلی خوبە  برای کار راحت تر ...

جالبه خیلی خوب گفتی حالا بگو ببینم این برادرشوهر نچسب من میاد با منو شوهرم آشتی کنه یانه؟

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊