بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اسفند ۹۸ رفتم ابن سینا بدون بیهوشی ، مرگ اومد جلوی چشمام، یه لوله هام چسبندگی داشت ، اگه لوله ها باز باشن درد نداره اما اگه بسته باشن دردش زباده ، کاش من بیهوشی میگرفتم ،چون لوله ی چپم چسبندگی داشت هی پرستار میگفت ماساژ بده تا باز بشه ، ولی من از بس درد داشتم نمیتونستم دستمو بلند کنم اگه بیهوشی میگرفتم حداقل میتونستم با ماساژ لوله رو کمی باز کنم چون اون مایع حاجب خودش به باز شدن لوله ها کمک میکنه.
من اسفند ۹۸ رفتم ابن سینا بدون بیهوشی ، مرگ اومد جلوی چشمام، یه لوله هام چسبندگی داشت ، اگه لوله ها ...
ای وای😭چیکار کنم من پس. اخه من ی سقط داشتم ب زور که باقرص بچمو سقط کردن بعدش بقایامونده بود رفتم مطب سرپایی با قیچی بیرون کشید. میترسم از اون دچار چسبندگی شده باشم 😭
حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت