2777
2789
عنوان

بی غیرت

742 بازدید | 49 پست

یه پسره رو دوست داشتم بهم قول ازدواج داد با مادرم حرف زد :/ ولی متاسفانه هیچ غیرتی روم نداره

اگر یه غریبه بهم چیزی بگه غیرتی میشه ولی رفیق بهم فش داد چیزی نگفت تازه باهاش ارتباطش رو ادامه داد 

بعدشم رفیقش جلو خودش تو گروه بهم استیکر عاشقانه..... میداد ولی اون چیزی نمیگفت تازه پسره به من تاکید میکرد میگفت نری بی احترامی کنی به رفیقم :/ 

فک نکنم قول ازدواجی که داده باشه واقعی باشه 

همیشه من رفتم منت کشی تا جایی که همیشه بهم میگه میری ولی باز برمیگردی التماس میکنی که ببخشمت 

این دفه هم باهاش دعوام شد بهش گفتم تو بی غیرتی تو منو نمیخوای منم میرم از زندگیت گف برو تا از دستت راحت شم ولی یه هفته دیگه باز نظرت عوض نشه ها :/ 

منم الان 3 روزه نرفتم دنبالش 

به نظرتون برمیگرده؟چقد منتظر وایسم؟به نظرتون برم منت کشی باز؟ غرورم تیکه تیکه شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلاااا نرو منت کشی 

اون الان نشسته میخنده میگه چند روز دیگه میادش

نریاا...شده دست و‌پاتو بشکنی بشکن ولی نرو سراغش

اگه اون خودش اومد میشه گفت شاید قصدش جدیه

اگه نه بیخیالش شو چون یکم رفتارش رو مخه و تا جایی که من فهمیدم به بقیه بیشتر اهمیت میده

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…

اصلا غرور نداری واقعا فقط میتونم بگم متاسفم چون خیلی بزرگش کردی فاز عقاب بودن گرفته بیخیالش شو برو دنبال ی نفر که واقعا دوست داشته باشه یا تنها بمون خیلی بهتره

آقا هستم