من میتونم گریه گمشده رو بشنوم من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم سایه ها مارو صدا میزنن 🥀 من طلوع ترس رو میبینم اره اما همیشه امیدم پایداره ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥 تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم
من به قرآن وخدا خیلی اعتماد دارم مطمئنم جواب میده مرسی از پیشنهادت خدا خیرت بده🙏🌹البته این پول اگه به شخص خودم برسه خوبه چون به همسرم برسه به من نمیده😂😂
ب قدری این ذکر خوبه هر هفته برام پول میاد ب بهانه های مختلف
منبع موثق این ذکر،کجاست؟
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
سلام استاتر عزیز شما الان افقانستان زندگی میکنید؟؟؟
اره
من میتونم گریه گمشده رو بشنوم من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم سایه ها مارو صدا میزنن 🥀 من طلوع ترس رو میبینم اره اما همیشه امیدم پایداره ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥 تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم
من به قرآن وخدا خیلی اعتماد دارم مطمئنم جواب میده مرسی از پیشنهادت خدا خیرت بده🙏🌹البته این پول اگه ...
ممنونم
ب خودت میرسه مطمئنا
هفته های اول پول کمه ولی بعدا زیاد میشه
مرسی اسی خیلی پول لازمیم...مطمئنم جواب میده این ذکر
خواهش میکنم انشالله ک جواب میده
خانمی امضاتو پاک کن...یجورایی قران رو داری ناخوداگاه،بی احترامی میکنی...پشت پا میخوری دور از جون..
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
خانمی امضاتو پاک کن...یجورایی قران رو داری ناخوداگاه،بی احترامی میکنی...پشت پا میخوری دور از جون..
ن بی احترامی نمیکنم 😨
خزانه ی ثروت بی انتهای خداوند میتونه به همه ی ما پول بده و اینم بگم به سنگ هم اعتقاد داشته باشی اون سنگ یه روزی یه جایی به کارت میاد... اینجا خیلی ها میگن قانون جذب خرافاته ولی در مورد ارتعاش و انرژی که دنیا بر پایه اش ساخته شده بخونین.. این ایه رو نخوندم ولی جمله تاکیدی میخونم و مینویسم و همیشه برام پول اومده و روزهای دوشنبه و چهارشنبه سوره تکاثر ۴۰ بار خیلی خوبه
زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️