2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ی ذکر بهتون یاد بدم ک هر هفته براتون پول بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 14418 بازدید | 229 پست
نه درکل زندگی توافغانستان را میگم آخه ماهمیشه فکر می کنیم لابد اونجا زندگی خیلی سخته  امکانات ...

ن زن ها رو اذیت نمیکنن اینجا هم آزادی شده

اره اینجا هم زندگی شیرینه 

ولی اگه امنیت بود دیگه عالی عالی میشد 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
ن زن ها رو اذیت نمیکنن اینجا هم آزادی شده اره اینجا هم زندگی شیرینه  ولی اگه امنیت بود دیگه ع ...

انشالله خدا امنیت رابه همه مردم جهان هدیه کنه.

آره افغانستان خیلی آب وهواش ازایران بهتره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله خدا امنیت رابه همه مردم جهان هدیه کنه. آره افغانستان خیلی آب وهواش ازایران بهتره 

انشالله

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
چه خوب  بخونید خب ۴۰ مرتبه هست فقط

ببخشیدابجی..تووقتی40بار میخوندی ..قبل هرباربسم الله میگفتی ؟یعنی 40بسم الله

یااینکه فقط اولش یه بسم الله میگفتی .وخودایه رو40بارتکرارمیکردی اونم بدون بسم الله

ببخشیدابجی..تووقتی40بار میخوندی ..قبل هرباربسم الله میگفتی ؟یعنی 40بسم الله یااینکه فقط اولش یه بسم ...

فقط یه بسم الله می گفتم