2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خدا قبول میکنه؟دریت درست انجام میدی ولی ی حسی روم سنگینی میکنه بعضی وقتا انقد تکرارش میکنم زیر دو ...

چرا قبول نمیکنه شما سخت میگیری اسلام اینقدر راهم سخت نگرفته

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

بچه ها من ۲۵ روز زایمان کردم بعد لکه بینی دارم میخواستم بدونم چطور باید وضو بگیرم برا نماز در حالی که لکه بینی دارم..؟؟ تا ۴۰ روز همینجور لکه بینیه 

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀

من یه سوال منطقی بپرسم فقط منطقی جواب بدین 

فکر کنین واسه هر غسلی میریم حموم مثلا بعد پریودی من میرم حموم سرتاپامو میشورم شامپو و لیف و...همه جامو ها تر تمیز میکنم یعد در آخر چراباید اون آب به سمت راست و چپ ریخته بشه؟خب من که حموم کردم تمیز تمیزم

خب اونوقت تا پایین پاهات نجسه😐 بعدا خیس نمیشه؟

من از بچگی مامانم یادم داره که از کمر به پایین و خشک نکن بعدش لباس زیرتو بپوش بعد که یه کم خشک شدی شدوارتو بپوش

با کل و اسپند 😂 خب مثل آدم میایم بیرون 

داغوووون شدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یاد اون آهنگه افتادم که میگه خُنچه بیارید میره به حجله شاه دوماد

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

خب اونوقت تا پایین پاهات نجسه😐 بعدا خیس نمیشه؟

چرا نجسه؟مگه خون همینطور شره میکنه؟تا وقتی که متوجه عین نجاست نشدی که نباید گمان به نجاست ببری.اگه خون ریخت میری دوباره آبکشی میکنی میای.

اون کاری که من میکنم هم وسواسه😤

بعدم اگه حوله تنپوش بپوشی آب از بالا به پاهات نمیچکه.

دیگه نمیدونم چی بگم😁