2777
2789

حکم نماز خوندن توی قطب جنوب چیه؟

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه وسواس دارم معذرت میخام برا غسل جنابت و حیض چند بار باید تکرارش کنم من چه خاکی بریزم ای خدااااا

وسواس از شیطانه اگه دیدی داری وسط غسل وسوسه میشی غسلت اشتباهه اعتنا نکن و بگو درست انجام دادم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
منکه وسواس دارم معذرت میخام برا غسل جنابت و حیض چند بار باید تکرارش کنم من چه خاکی بریزم ای خدااااا

وااااای منم همینطور

هی حس میکنم یجاییم نشستم یا اب نگرفته

یا نمیدونم هزارتا فکر دیگه 

ولی تازگیا تصمیم گرفتم بیخیال شم

فوری غسل میکنم میرم بیرون

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعيد نیست😊
وسواس از شیطانه اگه دیدی داری وسط غسل وسوسه میشی غسلت اشتباهه اعتنا نکن و بگو درست انجام دادم

خب خدا قبول میکنه؟دریت درست انجام میدی ولی ی حسی روم سنگینی میکنه بعضی وقتا انقد تکرارش میکنم زیر دوش میخام گریه م بگیره

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤

ی بار سریع انجام بده بیا بیرون‌ک هی نخای برگردی تکرار کنی

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
حس میکنم اگه چند بار انجام ندم خدا منو نمیبخشه ازمم قبول نمیکنه

با خودت تکرار کن  خدا گفته اسراف حرامه   ازمام خاسته یبار غسل کنیم پس بیشترش اسرافه  و من اسراف نمیکنم 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔