2777
2789
عزیزم هر کسی یه جور محبتشو ابراز میکنه باید ببینی سوهرت از چه راهی وارد میشه .

ببین من شوهرم مرد خوبیه فوق العاده خانواده دوسته، پدرخوبیه برا بچه م، اگه دستش پولی باشه دست و دلبازه، رفیق باز نیست خلاصه من میدونم که دوستمون داره این طوری بهم نشون میده

ولی دریغ از یه رفتار عاشقانه، خیلی هم قهروئه، تقی به توقی نیخوره دوههفته قهر میکنه روزگارم سیاه میش

یادم نمیاد یه بار ازم دلجویی کرده باشه ارومم کرده باشه حرف مثبتی بهم زده باشه نگاه عاشقانه ای کرده باشه

دیگه دیوونه شدم

باورت میشه تحمل فیلمای عاشقانه رو ندارم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ماه هارو حفظ نيستم شما ميتوني سرچ كني ويژگي هاي مرد متولد مهر كه تقريبا٩٠٪؜درسته يعني من با هركي ...

من شوهرم بهمنیه

واقعا یک تکه یخ

حتی بهش میگم الان خیلی به محبتت احتیاج دارم انکار به زبونش قفل زدن

در حالی که قبلا ؟ اوایل آشناییمون) فوق العاده بود واقعا نمیذاشت آب تو دلم تکون بخوره

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اره داد میزنه میگ خستم کردی درحالی ک هیچ کاری بهش ندارن

من تا میام حرف بزنم میگه تو که همیشه ی خدا همین طوری!

میگه باید ببرمت دکتر

من خودم چهار بار مشاوره رفتم مشاوره های خوب و عالی گشتم پیدا کردم

ولی میگن تا خودش نیاد و خودش نباشه فایده ای نداره

یکیشون حرف خوبی بهم زد حدس میزنم درست تشخیص داد، گفت شوهر شما شناختی از جنس زن نداره!

عزیزززم...واقعا خیلی سخته..زنو شوهر باید بهم ابراز کنن تا چشمودلشون سیر باشه..تا جذب محبت کسی دیگه ن ...

ای خدا اره منم همینو میگم،میگم باید بهم محبت کنیم 

من شوهرم واقعا خوبه ولی بعضی مواقع کلا تو فاز محبت نیست من چیکار میکنم میرم پیشش آروم دست میکشم روی سرش و با لبخند بهش میگم عزیزم بهم محبت کن محبت خونم افتاده اونم میگه خب چیکار کنم منم میگم فعلا یه بوسم کن تا حالم خوب بشه .اصلا در مقابلش غرور رو گذاشتم کنار 

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
من شوهرم بهمنیه واقعا یک تکه یخ حتی بهش میگم الان خیلی به محبتت احتیاج دارم انکار به زبونش قفل زدن ...

منم يه خواستگار داشتم موقع پيام دادن حرفاي عاشقونه ميزد ولي حضوري اصلا از چهرش ميشد متوجه شد كه كاملا بي احساسه

ولي يكي ديگه با حرفاش معلوم بود روحيه اش لطيفه مثلا برنامه هايي كه داشت براي آينده رو ميگفت نميدونم شايد من زيادي سخت ميگيرم كه هنوز ازدواج نكردم😂آخه من خيلي نياز به همسري دارم كه راحت احساساتش رو بروز بده 

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟
من تا میام حرف بزنم میگه تو که همیشه ی خدا همین طوری! میگه باید ببرمت دکتر من خودم چهار بار مشاوره ...

افرین دقیقا شوهر منم میگ تو همیشه این طوری هستی 

اره شناخت نداره،چون این جوری بزرگ شدن

نامزدیم دوران عقدیم شهر دیگ سرکاره ک با شهر ما۷ساعت فاصلست

عزیزممممم

عقدین پس!

ناراحت میشی اگه بهت بگم جداشو؟

من دیگه تو این زندگی ذوب شدم بچه هم دارم رفتنم محاله بااینکه خیلی خیلی زیاد به رفتن فکر میکنم ولی میدونم تقریبا غیر ممکنه، اما تو شاید بتونی به خودت یه فرصت دیگه بدی