2777
2789

درست نکردم ولی عکسشو دیدم به نظر خیلی خوشمزه میاد

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما میگیم ترش آب با انار خشک درست میشه

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

مث اش دوغه به جای دوغ اب انار بریز

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

انار خشک و خیس کن بعد بزار بپزه مثل عدس بعد پیاز داغش میکنی و باید مثل آب گوشت تلیت میکنی خوشمزس

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
مواد اش دوغ چیه

خرده برنج و سبزی و در صورت تمایل عدس 

اخرسم پیاز داغ 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
دستورشو بگو لطفا بعد چطوره مزش ترشه ؟

اره ترشه 

مثل آشای دیگه است 

سبزی و لوبیای پخته شده رو میریزی توی اب جوش بیاد 

بعد یک مدت پیازداغ سیرداغ نعنا داغ میکنی میریزی توی اب آشت 

بعدش میذاری یه ربعی بپزه با اب آش

بعدش چنددسته رشته میریزی توی آشت و رب انار ملس یکی دوقاشق میریزی توش بذار جابیفته بعدنوش جونت