2777
2789
میشه علتشم بگید لطفاااا

سزارین اولم بیهوش بودم، ازیه خواب کوتاه و شیرین بیدار شدم بچم تو بغلم بود و درد بعد از عملم بسیاررررررر کم،انگار شکمم پاره نشده بود

سزارین دومم بی حسی رو انتخاب کردم،از لحظه ای که امپول رو زدن حالم بد شد،تهوع شدید و سردرد عجیبی تو همون ثانیه گرفتم و لرز،داشتم میمردم برام مسکن تزریق کردن یکم بهتر شدم،خیلی عذاب کشیدم اصلا لذت دنیا اومدن بچم رو ندیدم،بعدم که بردن ریکاوری چنان لرزی داشتم که نگو هر چی پتو بود انداختن روم،بالا سرم بخاری اوردن ولی اروم نمیشدم

حالا که بردنم بخش دردام شروع شد انگار هر ثانیه چاقو وارد شکمم میکردن هرچی مسکن میزدن متوجه نمیشدم شیافی که ۶ ساعتی یبار باید بزنی برا من هر ساعت میزدن ولی هیچ تاثیری نداشت،خلاصه هر جوری بود تحمل کردم،وقتی ترخیص شدم اومدم خونه گردن درد و سردردم شروع شد با قوی ترین مسکن ها اروم نمیشدم  فقط گزیه میکردم،تا ۱۰ روز مرگ رو دیدم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من تاپیک اخرم سوال پرسیدم که بخیه هاشون چه جور بوده؟ میشه شما هم بگید همینجا که بخیه هاتون دوختنی بو ...

بخیه سزارین اولم جذب بود

بخیه دومی رو کشیدم اصلا هیچ دردی نداره هیچی متوجه نمیشی.من خیلی بددردم حتی یه امپول برام حکم جراحی رو داره

رو تخت که خوابیدم خیلی ترسیده بودم فک میکردم بخیه کشیدن خیلی درد داره همینجور نفسم حبس کرده بودم،دکتره گفت بلند شو گفتم چرا.گفت تموم شد،گفتم وا الکی میگید گفت شوخی ندارم

در این حد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاپیک اخرم سوال پرسیدم که بخیه هاشون چه جور بوده؟ میشه شما هم بگید همینجا که بخیه هاتون دوختنی بو ...

نه اصلا درد نداره کشیدن بخیه،دو تا گره داره قبچقیچی ی میکنن راحت درش میارن ،فقط باید کارایی گفتن رو انجام بدین نچسبیده باشه،من یادم رفته کاراش پسرم نزدیک ۵ سالشه 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...
بخیه سزارین اولم جذب بود بخیه دومی رو کشیدم اصلا هیچ دردی نداره هیچی متوجه نمیشی.من خیلی بددردم حتی ...

عزیزم شما الانم بارداری؟دوتا تجربه هم داشتی؟ینی الان سونی رو بارداری؟برام میگی؟

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...
عزیزم شما الانم بارداری؟دوتا تجربه هم داشتی؟ینی الان سونی رو بارداری؟برام میگی؟

نه عزیزم من دوتا دارم

وای خدا نکنه سومی😕