2777
2789

من دانشجوی ترم یکم و هنوز که هنوز خوب شروع به خوندن نکردم در واقع اینقدر که حجم کتب زیاد نمی تونم ارتباط برقرار کنم با اینکه به شدت هدفم برام مهمه۰۰۰خیلی مظطربم۰۰۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه که درس خوندن نمیخواد البته دخترا حساس ترن

نمی خواد 😐😐😐

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
شما ها چطور درس می خونید؟

شما چه رشته ای هستین شاید بتونیم از هم کمک بگیریم تو روش خوندن

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
شما ها چطور درس می خونید؟

منم انقدامروزفرداکردم تلمبارشده.

بعدکلاسا درسای همون روز وبخون

من فکرمیکردم سالهابایدیکی یکی سپری شوندتاهربارآدم یک سال بزرگترشود..امااینطورنیست.این اتفاق  دریک شب رخ میدهد.
من خودم ترم دوم فیزیوتراپی هیچ درس نخوندمه 

من‌ که اینقدر استاد ها گفتم نمره کم میشه و فلان میشه دارم می خونم

فقه و حقوق.هدفم وکالت.

خیلی فرق داریم عزیزم من مهندسی شیمی هستم 

فعلا دارم فیلم ها و تکالیف رو انجام میدم ولی اینکه وقت کنم خوب و درست درس رو خودم برای امتحان بخونم ندارم