دوستان من ۱۷ روزه کرونا گرفتم خونه بابام بودم و هممون گرفتیم برا همین دیگه برنگشتم خونه خودم بجز ۳ روز اول تو این مدت مادرشوهرم ی زنگ یک دقیقه ای بهم نزد بگه حالت چطوره نه خودش نه هیج کدوم از اعضای خانوادشون حالا شوهرم میگه چند وقته نیستی زنگ بزن ب مادرم احوالشو بپرس من گفتم مگه اون زنگ زد احوال منو بپرسه شوهرمم میگع تو کوچیکتری زنگ بزن حالا جای من باشید زنگ میزنید یا نه
اصلا ادم حساب نکن مادرشوهرو .به هیچ عنوان جای مادر ادمو نمیگیره انقدر بدن
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
من جای تو بودم زنگ میزدم میگفتم مامان جووون چه خبرا ماهم خوبیم کرونا گرفته بودم حالم خوب نبود زنگ بزنم بهتون حالتونو بپرسم تروخدا ببخشید بعدم بخند
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
😉😉😉 فکر خوبیه تا از خجالت آب بشه البته همچین آدمی فکر نکنم خجالت سرش بشه
پیش شوهرت زنگ بزناا برو ببینم چه میکنی