2777
2789
باردار  بچه  نداری  الان؟؟

نخ

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال ۸۰ درصد میرسم یا نمیرسم؟؟

نمیرسی 

ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘

نمیرسی 

اگه بتونی حاجتم حدس بزنی واقعا یه حس ششم ک نه دهمی هستی

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش
جان

احساس اونی که مدنظرمه بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ زندگیم باهاش چطوری میشه؟

برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی. آغاز اصالت خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی
حست میگه بارداریم بعداز فروردین ۱۴۰۰یا چند ماه انورترش بچم عزیز میشه خوشکل چی 

چند ماه اونورتر اره بچت خوشگل  و دوست داشتنی  هست

ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘

کنکور منم بگو لطفا 

قبول میشی

چند ماه اونورتر اره بچت خوشگل  و دوست داشتنی  هست

توسکا جان من ثبت نام کردم برا ماشین ایا واقعا هستش یا کلاهبرداریه اسمم در میاد یان 

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸