2777
2789
عنوان

طبیعی بهتره یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 63 پست
طبیعی بدون درد نداریم سزارین منم خیلی میترسیدم از زایمان ولی سزارین خیلی خوب بود

دکترم میگف عین سزارین بی حست میکنن ولی کاهش درد ۱۰۰ در ۱۰۰ نیس دردش قابل کنترل نیشه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
چندسالته چندکیلویی بروسزکن

۲۰ سالمه قدم ۱۷۰ ورنم ۶۵

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها هزینه سزارین در نهران‌چقدر میشه خصوصی هم دولتی

من صارم پرسیدم ۸ و نیم  دولتی ام سز نمیکنن تامجبور نشن

حداقل یکیش کمتر داره

سزارین بهتره بعدش درد داری اما خب با شیاف کنترل میشه فقط بعداز عمل شکمتو با گن ببند. اینطوری راحت تر میتونی بشینی و پا شی،دردت کمتر میشه و کلا خوبه من تا چند ماه دیگه عادت کرده بودم و میبستم.اینجوری شکمم هم جمع شد.البته من دکترم از همون اول تو بیمارستان گفت همسرم خرید. خیلی خوب بود بدون شکم بند نمیتونستم تکون بخورم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

سخت گیریا زیاد شده دکترایی که سز می کنن کم شدن الکی وبدون دلیل سزارین نمی کنن حتی اونایی که چهار پنج سال از زایمان سزارینشون میگذره میگنن باید طبیعی زایمان کنین 😧😓

خدایاشکرت ❤
۲۰ سالمه قدم ۱۷۰ ورنم ۶۵

عالی

تازه اونایی که لاغرن بهترمیتونن طبیعی بیارن ولی من خودم بنابه تجربه ام که دوبارزایمان داشتم میگم سزارین بهتره

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
چرا سز نمی کنن؟دکتر نامه بده چی

ن فقط باید مجبور بشن بکنن مثلا بچه بریچ باشه یا لگنت کوچیک باشه

سزارین یک روش زایمان نیست یک جراحی تهاجمی برای نجات جان مادر و کودک در شرایط خاصه  اما اما اما چون ما توی ایران عادت داریم به کم تحرکی پرخوری و اضافه وزن در دوران بارداری و کلا هم اهل ورزش نیستیم و تقریبا همه عضلات لگن ضعیف داریم و کلاس بارداری هم نمیریم چون حالشو نداریم ورزش بارداری هم نمیکنیم چون بیشتر بارداری هامون های ریسکه از زایمان فیزیولوژیک یا زایمان در اب هم چیزی نمیدونیم چون اطلاع رسانی و اموزش ضعیفه همه تصمیم میگیریم سزارین  کنیم

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
من اولین رو ۱۹ سالگی آوردم  الانم باردارم خدا بخواد طبیعی میارم نگران نباش خدا بزرگه

از ترس سکته میکنم اسم زایمان میاد