2777
2789

سلام خانما

ببخشید خانما این سوالو نباید اینجا مطرح کنم ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم لطفا یه راه بگید

من تازه ازدواج کردم حدودا 4ماهه ولی یه بارم با شوهرم نزدیکی نداشتم شوهرم میخاد ولی من میترسم شاید شوهرم خوشش نیاد ببخشید عذر میخوام من بدنم گندمیه ولی ناحیه های تناسلیم خیلی سبزس نمیدونم چیکار کنم شوهرم خیلی پا فشاری میکنه ولی نمیدونم چیکار کنم شما راهی میدونید برای سفیدی ناحیه تناسلی 

میترسم شوهرم سمت کس دیگه ای کشیده بشه لطفا بگین چیکار کنم نظراتون رو بگین واقعا نیاز دارم مرسی😭

برای مردا جزییات مهم نیس اگه شما حساسش نکنی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من پوستم سفیده ولی بیکنیی و زیر بغل ام اینا تیرس🥴

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما همه که اون جاشون سفید بلوری نیست خیلیا سفیدن اما ناحیه تناسیلیشون تیرست و کلا مال همه تیرگی داره

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

توی کلینیک مطرح کن

بدتون نمیاد مشخصات جای خصوصیتونو توی سایت عمومی اعلام میکنین و همه تجسمش میکنن؟

چقدر عجیبین که بجای رفتن پیش متخصص کف سایت عمومی مهم ترین و خصوصی ترین مسائلتونو مطرح میکنین

عضویت و ترکیدنت باهم مبارک

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...