2777
2789

خب خب سالام😎

خاطره، جوک، رفتار، رسم و هر چییییی که میدونین باعث خنده و شادی میشه بگیدددد

اول از همه خودم

یه معلم دینی داشتیم اوسکول بود میگفت تو خیابون اگر مردی صداتون زد نگین بله بگید ها؟ شاید داشته صیغه یا خطبه ی عقد می‌خونده 🔪 🔪 🔪 😂😂😂😂🤣

در ادامه اگر باهام همکاری کنین کلی خاطره ی خنده دار دیگه هم میگم خدای سوتی منم

دوستاتون رو هم تگ کنید 

ممنوووووون

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون

وایی خدا خخخخخ   

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی خدا خخخخخ    

فقط فیض نبر مارو هم مستفیض کن

دوستان ک میدونی شوخ و خوش مشرب هستن هم تگ کن ممنوووون

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
خخخخ

شماهم مارو بخندون لطفا

دوستات هم تگ کن

@nazaninnamm بیا اینجا یکم روحیت باز بشه 

فقط فیض نبر مارو هم مستفیض کن دوستان ک میدونی شوخ و خوش مشرب هستن هم تگ کن ممنوووون

باشه گلم من یه سوتی دادم اونم این بود داداشم گفت دوغ گاز دار میخوری یا ساده منم گفتم گوز داغ دار داداشم چنان زد زیر خنده منم هم خنده ام میومد هم خجالت میکشدم  

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜

ی روز با مامانم بازار بودیم...بگیدد خببببب😁

بعد منو مامانم خیلی ادعای باکلاسی میکردیم

بعد ی مغازه لباس فروشی بود پله میخورد میرف طبقه بالا ماهم رفتیم ببینم لباساشو عاقا ماهم تند تند این پله هارو میرفتیم بالا دوسه تا پله مونده بود به اخری یهو دیدم مامانم پخش زمین شد منم که اصلااا نمیتونم جلو خندمو بگیرم همونجا بلند زدم زیرخنده

نگو لبه کفشش خورده بود به نوک پله افتاد ولی سریع پاشد😂😂 عاقا قیافه فروشنده رو نگم براتون بنده خدا داشت چیزی میخورد به سرفه افتاد نزدیک بود خفه شه😐ولی دمش گرم نخندید😁

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     

منم یه بار سوم یا چهارم ابتدایی بودم مریم خونی به اصطلاح مد شده بود تو مدرسه ها که جنه و.... منم تو حیاط خونمون یه ضد زنگ و‌یه جفت دستکش کارگری بود بردم‌ مدرسه گذاشتم تو پنجره یکی از دستشوییاتو‌ کلاس اجازه گرفتم اومدم‌بیرون رفتم با دستکش درو دیوارو همه جا رو پنجه زدم و رنگی کردم و مریم خونی زدم بعدشم پرتش کردم تو زمین خالی اونور دیوار یا علی زنگ تفریح همه طوری عر میزدن که انگار چی شده کلاس اولیا داغون شدن ها کل مدرسه غوغا بودمنم این مدلی بودم😎

ی بار دیگم بادوتا از دوستام بیرون بودیم(سه نفر میشدیم)دوتا پسر از کنارمون رد شدن گفتن یک دو سه وسطی چسه😂😂😂

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     

مصاحبه حوزه داشتم بعد خیلی خواستم فاز مذهبی هارو بردارم جلو دوتا از اساتید بزرگ حوزه رفتم کنار ابسردکن با صدای بلند گفتم به یاد تب لشنه حسین 😵😂 خدا زد تو کمرم 😂😂😂😂

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه
باشه گلم من یه سوتی دادم اونم این بود داداشم گفت دوغ گاز دار میخوری یا ساده منم گفتم گوز داغ دار داد ...

😂😂😂😂😂

ماهم بعضی وقت ها دورهم می‌نشستیم و من به سری جملات سخت میزاشتم وسط تا با خاله ها و اینا یکم بخندیم، یه عمه داشتم اسمش روشن بود، همیییییشه کلماتو جابجا و غلط میگفت

مثلا به جای دوغ گازدار، گاز دوغ دار میگف گوز داغ دار، داغ گوز دار🤣

یه بارم ابتدایی بودم سرماخورده بودم معلم گفت برو بیلیط بگیر منم دربه در با همون دماغ کثیف کل مدرسه رو رفتم که خدایا بیلطو از کی بگیرم رفتم دفتر همه کلاسارو رفتم هیچکس نمیدونست بلیط چی اخر با مدیر رفتم سر کلاس معلمم گفت مهدیه تو که هنوز بینیت کثیفه 😂😂😂😂😂😂 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه