2777
2789
عنوان

درامد زایی با گوشی

805 بازدید | 17 پست

سلام خانوما کسی هس که پیشنهادی برای کار تو خونه داشته باشه با گوشی یا لب تاپ اونایی که با گوشی درامدزایی دارن میتونن کمکم کنن تا منم دلشته باشم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.اگه درامد ماهی یک میلیون میخوای تاپیکامو بخون

حتمی هس یا مثل خیلی های دیگه سرکاری واقعا تو این دیگه تحمل اینجور سرکاری هارو نداریم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
سلام.اگه درامد ماهی یک میلیون میخوای تاپیکامو بخون

خوندم ولی من اینستا ندارم و اینکه به چن تا لایک فالو روبل میگیرم این مهمه

حتمی هس یا مثل خیلی های دیگه سرکاری واقعا تو این دیگه تحمل اینجور سرکاری هارو نداریم

عزیزم بخدا خودمم تو نی نی سایت تبلیغشو دیدم مثل همیشه فکر کردم کلاه برداریه و فقط پول میگیرن شانسی رفتم دیدن اصلا پولی نباید پرداخت کنم فقط باید اینترنت داشته باشم.رفتم خداروشکر خیلیم راضیم تو خونم نشستم بدون سختی ماهی یه میلیون در میارم.به هرکسیم که تونستم معرفی کردم😁اینجوری هم نیست که صبر کنی تا سر ماه که حقوق بهت بدن هرموقع خواستی برداشت میکنی.من خودم صبر ندارم دوروزی ۶۰ تومن برداشت میکنم😁پشیمون نمیشی.امتحان کن

کاربر خانم هستم.

عزیزم بخدا خودمم تو نی نی سایت تبلیغشو دیدم مثل همیشه فکر کردم کلاه برداریه و فقط پول میگیرن شانسی ر ...

چنتا اا فالو روبل دریافت میکنی

خوندم ولی من اینستا ندارم و اینکه به چن تا لایک فالو روبل میگیرم این مهمه

منم اینستا نداشتم ولی واسه کار نصب کردم دیگه.ببین من خودم از ۹ صبح کار میکنم تا ۸ شب.۲۰ دقیقه یکبار کار جدید میزارن.یعنی ۲۰ دیقه یبار باید چک کنی.هر دفعه هم ۲ یا ۳ دقیقه وقت میگیره ازت.روزی ۱۰۰ روبل و راحت میتونی جمع کنی که میشه ماهی یک میلیون

کاربر خانم هستم.

منم اینستا نداشتم ولی واسه کار نصب کردم دیگه.ببین من خودم از ۹ صبح کار میکنم تا ۸ شب.۲۰ دقیقه یکبار ...

حتما امتحان میکنم

عزیزم تاپیکامو بخون تلگرام پیام بده.(کار لایک و فالو کردن هستش)

دادم چرا کسی جواب نمیده

دادم چرا کسی جواب نمیده

ممنون از جوابتون و من عضو کانالتون شدم ان شاءالله که لتونم انجام بدم و درامد داشته باشم